Syksyistä kattausta!

24. elokuuta 2015


Hyvää huomenta ja uutta hienoa viikkoa ihanat!

Eilen vietettiin kummipoikani ristiäisiä täällä Lohjalla ja voi miten kauniisti lapsen äiti eli toinen paras ystäväni olikaan ristiäistilan koristellut. Teemana oli kauniisti sininen väri ja muutama teistä on ehkä nähnyt kuvia blogin Instagram-sivuilla koristeluista ja tarjoiluista. Tarjoilut oli todella hyvät ja auringonpaiste lämmitti niin, että hiki meinasi väkisin puskea läpi tiukassa mekossa. Ihanat juhlat, kiitos niistä rakas ystävä ja onnea kauniista, pikkuisesta pojasta!
Elokuun loppu alkaa uhkaavasti lähestyä, koulut on starttannut ja syksy voi alkaa saapumaan. Itselläni katse ja mieli elää jo vähän syksyistä fiilistä, niinkuin olen aikaisemmin maininnut, vaikkakin kauniit kesäiset säät jatkuu vielä tämän viikon. Vaikka syksy yleensä onkin hyvin sateista ja synkkää aikaa, on siinä myös hyvät puolensa. Ruska, takkatulen lämpö, joulu lähestyy jne. Niinpä tulevasta syksystä inspiroituneena päätin laatia meidän kodin keittiön ruokapöydälle pienen kahden hengen syksyisen kattauksen. Oma ruokapöytä on mukava välillä kattaa oikein kunnolla ja panostaa kattauksen ulkonäköön. Tällä kertaa katoin pöydän vain kahdelle hengelle ja teemaväreiksi otin täysin mustan ja valkoisen.

Kuten jo aikaisemmin olen todennut, mustavalkoisuus toimii meidän syksyn teemana ja olikin mukava suunnitella ja toteuttaa mustavalkoinen kattaus kahdenkeskiseen hetkeen. Tähän kattaukseen voisi lisätä hyvin ripauksen punaista väriä, jolloin kattaus toimisi esimerkiksi rapujuhlissa. Meillä se toimi illallisen kattauksena. Illallisen kanssa skoolasimme myös hieman kuohuviiniä ja kattauksen väreihin sopivaksi kuohuviiniksi valikoitui J.P.Chenet Ice Edition Demi-SecLoistava valinta iloisiin yhteisiin hetkiin, juhliin ja piknikille. Tyylikäs pullo on varsinainen huomionherättäjä, ja se sopiikin erinomaisesti vaikkapa tuliaisiksi vierailuille, tupaantuliaisiin, valmistujaisiin ja rapujuhliin. Valkoinen pullo sopii kyllä kattaukseen kuin kattaukseen ja on hyvin tyylikkään näköinen!


Astiat: Iittala Teema
Lasinaluset: H&M
Servetit: H&M
Aterimet: Fiskars
Lasit: Iittala Essence
Tuikut: IIttala
Kuohuviini: J.P. Chenet

Oikein mukavaa viimeistä elokuun viikkoa kaikille! Nautitaan tämä viikko vielä viimeisestä "kesäkuukaudesta" ja ensi viikolla virallisesti startataan syksy ja syyskuu.


*Pullo saatu blogin kautta maisteluun ja testaukseen*

2 kommenttia

 1. Miten kaunis kattaus <3
  Iittalan Teema astiat ovat kyllä kauniita. Meilläkin on vain kyseisen sarjan valkoiset lautaset jatkuvassa käytössä. Ne ovat niin monen kanssa yhteen sopivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Sopivat moneen ja arjessa ihan huiput ja yksinkertaiset.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.