Takapihapuuhailua ja lasten juttuja

14. elokuuta 2015Oikein mukavaa perjantaita kaikille!

Onko viikonloppu jo mielessä? Vähän pitäisi vielä jaksaa paiskia töitä ennen kun viikonlopun viettoon voi karkaa. Viikonlopuksi on luvattu kesäisen lämmintä, joten kesä jatkuu. Tässä vaiheessa voin todeta olleeni väärässä, että pian se syksy sieltä saapuu. Kesä tuntuu vasta nyt pääsevän vauhtiin ja se tarkoittaa myös uimakelien jatkumista. Aurinkorasvaa on saanut tytöille joka päivä laittaa ja illalla on perinteisesti hypätty vaaleanpunaiseen ammeeseen kylpemään öljytylle terassille. Meidän tyttöjen lempipuuhaa tuntuu olevan illan lämpimät kylpyhetket. Kun kylvyt on yhdessä kylvetty, on aika kaivaa pienen pienet kastelukannut esille ja kastella ulkokukat.
Nuoremmalla tytöllämme on tällä hetkellä menossa joku hyppimiskausi ja kaikki portaat sekä rappuset saavat kyytiä pienemmän toimesta. Vanhempi tyttömme on taas innostunut ulkokukkien hoidosta ja omenapuissa roikkuvat omenat menisivät jo parempiin suihin. Onneksi nämä kauniit säät jatkuvat vielä, jotta voimme viettää pihalla mahdollisimman paljon aikaa. Pari tuntia vierähtää tytöillä iltaisin "pihahommissa" ja pihapuuhailluissa helposti ja iltapalan aika tuleekin pian vastaan.
Toivottavasti saamme nauttia näistä säistä vielä hetken. Tänäänkin tarkoitus olisi illasta mennä rannalla käymään ja varpaat käydä järvivedessä kastamassa. Siitä on hyvä aloittaa viikonlopun vietto. Joten oikein hyvää viikonloppua kaikille ja palaillaan blogin ääreen perinteisesti sunnuntaiaamuna uuden postauksen kera.


1 kommentti

  1. Ihanat nuo teidän terassikalusteet, onko ne mistä? :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.