Tervetuloa meille!

5. elokuuta 2015


Oikein hyvää elokuista keskiviikkoa kaikille!

Nopeasti se kesä- ja heinäkuu vierähti ohi ja nyt eletään jo elokuuta. Vielä kerkeää oman kodin pihalla tekemään vaikka mitä, ennen kun syksyiset kelit valtaa koko Suomen ja kylmyys saapuu. Itse olen ollut hyvin ahkera tänä kesänä ja pihamme ja terassimme näyttävät kyllä hyvin erilaisilta kuin alkukesästä. Ensiksi saimme terassimme vihdoinkin valmiiksi ja sen jälkeen vielä öljyttyä ne lopulliseen väriin. Nyt onkin hyvä aika esitellä etupihan sisääntulon terassin uutta ilmettä. Uusi väri vilahtikin jo viime viikolla keskiviikkona julkaisemassani Louis Vuitton- laukun postauksessa.

Etupihan terassi oli aikaisemmin ihan alkuperäisessä rakennuskunnossa eli puun värinen laudoitus toimi terassin päävärinä. Kerroinkin jo pari viikkoa sitten aikomuksistani tarttua pensseliin ja öljytä terassit kelonharmaaksi. Etupihan terassi valmistui nopeassa ajassa ja jo saman päivän aikana terassi oli öljytty kahteen kertaan.

ENNEN:


JÄLKEEN:Itse pidän tästä harmaasta väristä todella paljon! Nyt terassi on samaa sarjaa talon muiden puumateriaalien kanssa ja sopii talon ilmeeseen paremmin. Tarkoitus on vielä siirtää tummanharmaat Lechuzan ruukut terassille ja alkaa laittaa niihin jo syksyisiä kukkia. Hortensiat saa siis vaihtua krysanteemeihin tai johonkin muihin kestäviin kukkiin.

Takapihan terassi alkaa olemaan ja hyvällä mallilla ja siitä sitten enemmän viikon päästä, kunhan saan kuvat otettua valmiiksi ja hieman terassia siistittyä. Joten kuullaan taas perjantaina uuden postauksen kera. Oikein hauskaa viikkoa kaikille!


2 kommenttia

 1. On kyllä hyvä muutos! Meillä on ruskeat terssit ja en pidä yhtään siitä väristä. Olisin halunnut puunvärisen, itsestään harmaantuvauvan terassin mutta lautoja ei kannata vaihtaa koska sitä terassia on aivan järjetön määrä ja kaiken lisäksi koska talo on rinteessä, on myös pystylaidoitusta. Nyt sitten mietimme saisimmeko jollain öljyllä/maalilla pikkuljaa harmaannettua terassia..onhelmana on edelleen se määrä sekä ne pystylaudat.
  Teidän terassi näyttää todella hyvältä ja sopii ympäristöön kauniisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen täysin ihastunut tähän kelonharmaaseen. Meillä oli vanhassa kodissa ja ruskea terassi ja se ei ollut mieleinen. Kyllä tämä harmaa tekee terassin ihan eri näköiseksi ja olemme erittäin tyytyväisiä.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.