Uuden työtilan suunnittelua

7. elokuuta 2015


Se olisi jälleen kerran perjis ja aika suunnitella ja haaveilla asioista. Haaveena on nimittäin työtila. Työhuone olisi hieno juttu, mutta tarviiko sitä töiden tekemiseen kokonaisen huoneen? Oma työni ei ainakaan vaadi mitään muuta kuin läppärin, puhelimen ja mukavan työtilan. Tähän mennessä olen tehnyt töitä ja bloggaillut keittiön pöydän ääressä, mutta nyt tulimme siihen päätökseen, että etätöihin ja bloggauksen tueksi on hankittava työtila. Paikka tälle työtilalle on vielä avoin. Paikkavaihtoehtoja on kolme kappaletta ja jokaiseen paikkaan kodissamme mahtuu saman kokoinen työpöytä.

Keräsin alle pieneen kollaasiin haavehankinnoista tulevaan työtilaan. Yhden asian olen jo hankkinut kyseisestä kollaasista tulevaan tilaan, mutta kaikki muu on vielä työn alla. Mielestäni kaikki lähtee työpöydästä ja se määrittelee loppusisustuksen. Työpöytä onkin tuottanut lievää päänvaivaa, koska haluamme tietynlaisen työpöydän, jonka maksimileveys saa olla 120cm. Löysin jo upean lasisen konsolipöydän, mutta koko oli liian suuri.


Talja Ikea, Tuoli Riviera Maison, Pöytä Sisustusliike S.A.L.I., juliste Desenio, Valaisin Pentik


Tästä on hyvä käynnistää jahti ja metsästys. Muutama eri pöytävaihtoehto on jo bongattu ja niistä sitten myöhemmin lisää juttua. Katsotaan mitä vaihtoehtoja saan ensi viikoksi tänne koottua. Tästä on hyvä aloittaa viikonlopun vietto, joten oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! Sunnuntaina blogissa juttua öljytystä takaterassista.
6 kommenttia

 1. Kivalta näyttää:) ja työtilassa tulee varmasti upea. Saanko kysyä miksi olet myymässä sohvapöytiänne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Laitoin ne myyntiin ajatuksella menee jos on mennäkseen. Ei niissä mitään vikaa ole, päinvastoin ovat ihanat. Itse vaan kaipaan ehkä kumminkin yhtä suurta pöytää.

   Poista
 2. Paljon etätöitä tekevänä voin kokemuksesta sanoa että työtuolin valinnassa kannattaa ulkonäön ohella kiinnittää myös paljon huomiota istumamukavuuteen ja selän tukeen, muuten paikat väsyvät ja kipeytyvät todella nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä vinkki, kiitos siitä! Kyllä se toimivuus menee aina ulkonäön edelle, ehdottomasti työtuolissa ja -pöydässäkin.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, kiva nähdä mitä saat loihdittua ;)

  En jostain syystä saanut laitettua Instan puolelle viestiä, ihastelin sun työlookkia ja oisin kysynyt kenen nuo punaiset housut ovat? Onko ne farkut? Onko ostosta paljon aikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Housut on ostettu muutama vuosi sitten Cubukselta. Housut on punaiset farkut ja ihan mahtavat päällä! Todella mukavat ja sopivat rennonpaan työlookkiin :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.