Vaihtoehtoja työpöydäksi

12. elokuuta 2015


Huomenta kaikille!

Se olisi keskiviikko ja hyvä aika suunnitella, pohtia ja miettiä suuria päätöksiä. Nimittäin tällä kertaa pitäisi pohtia ja esitellä hyviä ja sopivia työpöytiä tulevaan työtilaamme. Haluaisin saada hyvin yksinkertaisen ja toimivan työpöydän, jonka ainoa rajoitus olisi 120cm leveys. Pöydän ei siis tarvitse olla mikään iso ja leveä, mitä työpöydät nykyään tuntuvat olevan. Kun lähdin pohtimaan ja etsimään meille sopivaa työpöytää, oli haaveissa lasinen työpöytä kromisilla jaloilla. Kyseisen pöydän löysinkin hyvin nopeasti, mutta en valitettavasti vaatimassani 120cm leveydessä. Kaikki lasiset vaihtoehdot on aina leveyssuunnassa vähintään 160cm leveitä, joten tämä vaikeuttaa suunnittelemani tilan toteutusta.

Tämän takia päätinkin hieman laajentaa vaihtoehto-valikoimaa ja etsinkin hyvin erilaisia vaihtoehtoja. Otin vaihtoehdoiksi mukaan eri värisiä työpöytiä, konsolipöytiä ja sivupöytiä. Syvyys saa pöydällä olla vähintään 40cm, jotta töitä mahtuu oikeasti tekemään ja läppäri pysyy pöydällä, mieluiten 60cm. Tämänlaisen kokoelman sain koottua valmiiksi ja ehkä tästä kuvakollaasista löytyy tuleva työpöytämme. Jos teiltä löytyy kotoa joku näistä pöydistä käytössä niin kokemuksia saa jakaa.1. Ikea
2.Boknäs
3.Suomikaluste
4. Boknäs
5. Ikea
6. On24

Jotenkin tämän kuvakollaasin kautta tuo mustan työpöydän hankkiminen tuntuu ihan minun jutultani ja voisi olla hyvä lisä meidän kotiin. Mustat kalusteet yhdistettynä valkoiseen voisi näyttää oikeastaan aika hyvältä ja pöytä nousisi hyvin esiin valkoisen seasta. Katsotaan mikä meille kotiutuu ja mihin loppujen lopuksi päädyn.


9 kommenttia

 1. Entäs sellainen ajatus, että teettäisi lasiliikkeessä haluamasi kokoinen lasitaso? Alan liikkeestä saisi varmasti toiveittesi mukaisen lasin oikean kokoisena. Pöydän jalkoja taidetaan myydä erikseenkin? Ajattelin heittää tälläisen ajatuksen ilmaan, jos siis lasipöytä on haaveissa. :) Voihan sitä ainakin selvitellä asiaa, ja sitten tietää ainakin hintatason yms. asiaan vaikuttavat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä!

   Itse asiassa selvittelinkin tätä vaihtoehtoa paikalliselta lasivalmistajalta ja odotan vastausta. Olemme teettäneet lasin keittiön välitilaan ja siitä tuli ainakin täydellinen.

   Poista
 2. Ainakin ikeassa myydään lasilevyjä ja siihen erilaisia pöydän jalkoja. Kannattaa katsella niitäkin jos on vaan oikean kokoisia tai et ole jo katsellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeassa tulikin käytyä katsomassa ja vaihtoehtoja oli kyllä monenlaisia :)

   Poista
 3. Itse satuin kerra Ikean poistomyynnistä saamaan todella ihanan työpöydän joka on ns. maitolasia. Siis aivan täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sinulla kävi mahtava tuuri! Mahtava juttu, täytyykin pitää silmät auki poistojen kohdalla.

   Poista
 4. Mulla täällä odottelee just uusi musta työpöytä kokoamista! Ihanaa :)

  VastaaPoista
 5. Mihin huoneeseen olit ajatellut työtilan sijoittaa? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.