Hyvästien ja kiitosten aika!

22. syyskuuta 2015Voi että miten vaikealta tämän postauksen kirjoittaminen tuntuu. Sanoja olisi paljon, mutta mielestäni tässä on turha alkaa vetistelemään ja vuodattamaan sydäntä tänne, koska en tee niin muutenkaan. Asia mitä tulen tänään ilmoittamaan, on se että Coconut White-blogi tulee lopettamaan tämän vuoden aikana. Aloitin tämän blogin kirjoittamisen toukokuussa 2011 ja nyt neljän vuoden kirjoittamisen jälkeen on tullut aika lopettaa kirjoittaminen ja kuvaaminen. Päätös on äärimmäisen vaikea ja tuskainen. Sitä en missään nimessä haluaisi tehdä, vaan haluaisin jatkaa jutustelua vielä vaikka kuinka kauan. Valitettavasti vaan aika ei siihen riitä. On aika alkaa panostaa perheeseen, töihin ja liikuntaharrastukseen, jotka vievät aikaa päivästäni melkein kaiken. Mikään asia ei mene omien, rakkaiden tyttöjen edelle. Kaikki aika mitä heille voin antaa, on annettava ja omaan perheeseen panostettava. Oma panostus ei ole ollut täysin sataprosenttista ja siihen on tultava muutos. Tyttömme alkavat olemaan siinä iässä, että tekemistä riittää ja matkustelut + muut asiat tulevat oleellisiksi. 

Kyyneleet valuen tämän postauksen nyt julkaisen ja kerron, että blogini jatkaa vielä pari kuukautta. Tämän jälkeen on aika sanoa hyvästi! Tulen jatkamaan kuvaamista vielä Instagramin puolella, mutta blogi ei päätöksen jälkeen tule päivittymään.

Kiitos kaikesta <3


15 kommenttia

 1. Kiitos itsellesi inspiraation jakamisesta <3 Ja nähdään onneksi vielä IG puolella :) Antoisaa ja kaunista syksyä koko teidän perheellenne!

  VastaaPoista
 2. Voi ei!:( mutta ymmärretään! Hyvää jatkoa, olit lempibloggaajani!

  VastaaPoista
 3. Kiitos näistä vuosista! Ihanaa syksyä ja kaikkea hyvää jatkossa <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) oli mahtava seurata blogia useamman vuoden ajan. Itse pyörin samojen ajatusten parissa blogiani kohtaan, mutta en osaa tehdä ratkaisevaa päätöstä!

  Olen törmännyt sinuun muutamia kertoja kaupungilla ja täytyy sanoa, että sinusta oikein huokuu äidinrakkaus lapsiasi kohtaa :)

  VastaaPoista
 5. Kaikella on aikansa 🌹💗Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Ymmärrettävä päätös, jonka kanssa aina itsekin aika ajoin painin. Kaikkea hyvää ja jatketaan IGn puolella! :)

  VastaaPoista
 7. Voi itku :( mutta ymmärrän täysin! Olen lukenut blogiasi monta vuotta ja seurannut ajan kulua ensimmäisestä raskaudestasi tähän päivään, ja siinä välissä itsekin pyöräyttänyt pari lasta. Olen monta kertaa ihmetellyt miten voit saada niin paljon aikaiseksi pienten lasten ja kaiken muun vilskeen keskellä, itse en olisi tuohon ikinä kyennyt. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi, jatkan instassa seuraamista :)

  VastaaPoista
 8. Upea blogisi saa kauniin päätöksen! Olen seurannut pitkään blogiasi ja sen tyylimuutoksia ja upeita ideoita! Kiitos kun olet jakanut paljon elämästäsi ja ajatuksistasi meidän kanssa! Kolmen lapsen äitinä ymmärrän päätöksesi täysin, valintoja on tehtävä! Ainakin tiedämme että perhe tulee aina edelle muita! Meidän blogimme päivittyy paljon harvemmin nykyään juuri arkikiireiden vuoksi. Ihanaa syksyn aikaa perheellenne! <3

  VastaaPoista
 9. No voihan harmitus sentään... toisaalta ihan ymmärrettävää, että laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Mukavaa ja antoisaa syksyn jatkoa sinulle ja tytöillesi :)

  VastaaPoista
 10. Eikäää :'( :'( sun blogi on ihan mun ykköslemppari!!

  VastaaPoista
 11. Voi juuri löysin blogisi ja täältä näemmä saa hyviä ideoita, mutta ymmärrän ihan täysin. Itse laitoin Facebookin kiinni juuri sen takia, kun siihen meni paljon aikaa. Ja muutenkin olen vähentänyt paljon netin käyttöä. Kannattaakin keskittyä siihen mikä oikeasti on tärkeää, eli perheeseen! Hyvää jatkoa ja eihän sitä tiedä jos sitten, kun lapset ovat kasvaneet isoiksi tekee mielesi jatkaa blogin kirjoittelua mikäli aikaa silloin on :)

  VastaaPoista
 12. Harmi, ymmärrettävää, mutta tosi harmi. Mitä jos kirjoittelisit aina silloin tällöin.....

  Nanni

  VastaaPoista
 13. Oi ei!! Olen lukenut jo kauan blogiasi ja tämä on ainut blogi jonka kaikki postaukset olen lukenut sen kiinnostavuuden takia. Olet niin ihana persoona mikä välittyy lukiessa, hyvää jatkoa koko perheelle! Jään kaipaamaan :,(

  VastaaPoista
 14. Voi ei! Tämä on blogi on top 3 lemppareissani toisena ja harmittaa paljon! Ethän vain poista postauksiasi? Kuvistasi on kiva käydä hakemassa inspiraatiota omaan kotiin. :) Joka tapauksessa hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi tulevaan! Tervetuloa kirjoittelemaan satunnaisia kuulumisia blogiisi, varmasti täällä käy moni kurkkimassa vielä kauan jälkikäteenkin kauniin kotisi kuvia! :)

  VastaaPoista
 15. Aloimme viime talvena etsimään tonttia ja samaan aikaan hain inspiraatio tulevan kodin sisustukseen. Näihin aikoihin löysin blogisi ja olen saanut täältä paljon loistavia ideoita! Vaikutat ihanalta ihmiseltä ja blogisi on oikea hyvän mielen lähde :) Tosi harmi, että joudut lopettamaan, mutta ymmärrän kyllä. Meilläkin on kaksi lasta, joten ajanpuute on tuttua. Olen tässä kesän aikana selaillut paljon vanhoja postauksiasi läpi ja oli hauska huomata, että rakennamme samankaltaista kaksi kerroksista unelmaa, kuin teillä oli suunnitelmissa muutama vuosi sitten. Jään innolla seuraamaan sinua instan kautta :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.