Inspiraatiota - Kelly Hoppen

21. syyskuuta 2015


Huomenta maanantaihin ja uuteen, hienoon viikkoon! 

Olen kolmen vuoden bloggausaikanani kerennyt ja päässyt tapaamaan eri kotimaisia sisustussuunnittelijoita. Upeita henkilöitä on tullut messuilla tavattua, mm. Milla Alftan, Iisa Strand ja Tea-Mariia Pyykönen jne. Yksi suuri unelma olisi joskus tavata myös ulkomaalainen sisustussuunnittelija Kelly Hoppen, joka on ehdoton suosikkihenkilö sisustuksen parissa. Kelly Hoppenin tyylitaju on jotain ihan mahtavaa, hänen suunnittelemat ja toteuttamat kohteet upeita ja ymmärtääkseni Kelly itse on todella mukava persoona. Olen monen monta vuotta ihaillut Kellyä ja hänen sisustustyyliään. Törmäsinkin viime viikolla kuviin Kellyn sisustamasta ja toteuttamasta kohteesta Sveitsissä ja pakko jakaa tämän kohteen kuvat myös omassa blogissani teille.

Näitä kuvia on upea katsella ja ihailla. Tämän tyyliset kuvat synnyttävät itsessä inspistä ja saavat omat sisustushalut käännettyä ihan kaakkoon, positiivisella tavalla. Sisustuskärpänen puraisee ja sisustaminen tuntuu mieleiseltä. Upea kohde ja tyyli selkeä. Erityisesti pidän tämän kohteen värimaailmasta, joka on rauhallinen, mutta silti inspiroiva. Jos kiinnostuit Kellystä niin hänen sisustamia kohteita voi ihailla täällä.

Tästä on hyvä jatkaa viikkoa sisustuskärpäsen taas purtua!
1 kommentti

  1. Hei - olisiko mahdollista pitkästä aikaan saada postausta teidän kylpyhuoneesta ja sen sisustuspäivityksistä?

    Mukavaa syksyä!

    Hanna

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.