Kolmevuotiaan ulkovaatetusta

27. syyskuuta 2015Huomenta kaikille!

Tätä otsikon aihetta on toivottu minulta niin monta kertaa, että ajattelin sen nyt vihdoinkin toteuttaa. Blogissani on välillä näitä lifestyle-postauksia ja aika harvoin sitä tulee tänne kirjoitettua postauksia aiheena omat lapset. Tämän takia päätin hieman hyppää sisustusraiteilta pois ja vierailla muodin parissa kirjoittamalla meidän vanhemman tytön ulkovaatteista. Kuten mainitsin, moni on tätä toivonut ja pyytänyt minulta, joten tässä sitä aiheesta olisi yhden postauksen verran. 

Tyttöjemme pukeutumisessa olen aika tarkka ja se voi jotain ihmisiä joskus hieman ärsyttää. Kuulun Facebookissa melkein jokaisen vaatemerkin kirppikselle. Ostan vaatteita tytöille sekä uutena että käytettynä. Ulkovaatteita ostin ennen sekä että, mutta nyt olen alkanut niitä pääasiassa ostamaan uutena, koska kaikki vaatteet menee onneksi kumpanakin vuoten tytöille samaan aikaan. Eli tänä vuonna vanhempi tyttömme käyttää vaatteita, jotka menevät samaan aikaan ensi vuonna nuoremmalle tytölle. Kätevää samaa sukupuolta olevien lasten kanssa. Täksi syksyksi meidän tytölle on muutama vaihtoehto hankittu ja muutaman ostin jo viime vuonna. Tässä olisi meidän vanhemman tytön syksyn suosikeita ulkopukeutumiseen kevään ja syksyn varrelta.


H&M syksyn uusi vihertävä liivi hupulla

Pienemmällä PompDeLux-liivi ja vanhemmalla Lindexin valkoinen liivi käytössä

Gugguun jumpsuitit

Mini Rodini Pico-takki

Lindexin karvainen liivi


Montaa erilaista vaihtoehtoa löytyy ja onneksi ne kaikki menevät nuoremmalle tytölle ensi keväänä ja syksynä.


10 kommenttia

 1. Ovatko tyttösi siis näissä vaatteissa ulkoleikeissä?! Vai ovatko ennemminkin autoiluvaatteet? Kyllä meidän 2,5v sitten aika erilaista pukeutuu, meillä kun näin syksyyn kuuluu mm. kuorihaalaria, fleecepukua, lenkkareita ym. perusvaatteita, jos oikeasti ihan kunnon ulkovaatteista puhutaan, kuten otsikko antaa ymmärtää. Erikseen on sitten ns. kauppavaatteet, jotka puetaan automatkan ajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näillä ollaan ihan ulkona oltu kaupassa, hiekkalaatikolla ja puistoissa. Sitten on erikseen kurakelivaatteet, mutta jätin ne tällä kertaa pois postauksesta. Niistä voin tehdä sitten erikseen.

   Poista
  2. Minäkin odotin vähän toisenlaista sisältöä ulkovaatepostaukselta. EIkö lapsia palele? Vai onko tuolla jumpsuitien alla jotakin muuta vielä? Meillä nänä olisi sisävaatekäytössä, paitsi tietty pipot ja toppaliivit. :)

   Poista
  3. Ei ole palellut. Jumpsuittien alla on vaatteet ja nyt päivisin on ollut niin lämmin, että hyvin ovat pärjänneet jumpsuiteilla + muilla varustuksilla pihalla :)

   Poista
 2. Mä en uskaltaisi ostaa arkikäyttöön noin hienoja vaatteita meidän tytölle. :) Meidän likka täyttää joulukuussa neljä ja tykkäisi varmaan ihan älyttömästi noista vaatteista, mutta kun tyttö on "rymyprinsessa"... Likka vetelee iso-veljen perässä KAIKKI lätäköt, ravat, kiipeää puuhun, kerää kivet ja kävyt yms. Ja sitten kun tulemme sisään, niin vaatteet on ihan likaiset.

  Mun äidin lapsuuden ystävä totesi tavattuaan tyttömme, et vaikuttaa ihan mummiltaan. ;) Mun äiti on ollut aina rempseä ja reipas, ja samalla kauniit vaatteet kiinnostaneet, mutta sitten ne vaatteet eivät lapsena sitten siistinä pysyneet...

  Onks meidän tyttö, joka on niin rempseä luonteeltaan, että kaikki lika tarttuu? Vai saako se mallinsa iso-veljeltä, jota ihailee paljon. :) :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nuo on hyvin säilyneet käytössä. Tottakai tahraa ja likaa tulee käytössä. Nyt kumminkin puhutaan melkein 2 ja 3v. lapsista :) Onneksi Vanish on paras kaveri ja toimii tahraan kuin tahraan. Ja jos on kurakeli niin sitten haalaria päälle ja sen päälle kuravaatteet.

   Poista
 3. Ihania vaatteita ja niin ihanat tyttöset! <3
  Meillä tämäntyyliset ihanuudet jääneet valitettavan vähälle käytölle, tuntuu että joku musta kumipuku voisi olla meillä paras vaihtoehto :D saisi ulkoa tullessa posottaa painepesurilla ravat irti ;) Tänäänkin eskarista tuli kotiin korvia myöten mutainen prinsessa, terkut äidille metsämörristä, heh! Täytyykin laittaa Vanish ostoslistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurahousut on tullut erittäin tutuiksi meidänkin käytössä. Onneksi päiväkodissakin niitä lisätään päälle herkästi ja hieman säästetään äidin tuskaa ;) Mutta kyllä meidänkin tytöt osaa ottaa kurasta kaiken irti!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.