Kummipoikani ristiäislahja - musta poliisipotkuauto

14. syyskuuta 2015


Kivaa maanantaiaamua kaikille tasapuolisesti!

Syyskuun puoliväli on kohta ohitettu taas sellaisella vauhdilla, että itse ei meinaa perässä pysyä. Mihin tämä aika oikeasti sujahtaa? Juuri muistan istuneeni takapihallamme eräänä elokuisena perjantaina ja nauttineeni kauniista +24 asteen aurinkoisesta ilmasta. On ne säät hieman muuttuneet elokuusta ja aamuisin on jo aika kylmä. Loppukesän kesäiset ilmat jäi kyllä hyvin mieleen, kun katselee valokuvia elokuun lopussa järjestetyistä parhaan kaverin lapsen ristiäisestä. Kivasti itsellä on ollut vielä rusketusta jäljellä, mikä tuntuu kyllä aika hyvin kaikonneen omalta iholta sitten syyskuun saavuttua.

Hyvänä aasinsiltana onkin hyvä hyppää ristiäiskuvien katselusta itse ristiäisiin ja ristiäislahjaan minkä annoimme parhaalle ystäväni perheelle ja pienelle pojalle lahjaksi. Kauan pohtisin ja veivasin ristiäislahjan kanssa ees taas ja lopulta sain sitten päätöksen tehtyä. Ristiäislahjaksi meidän perhe antoi pienelle pojalle mustavalkoisen poliisiauton lahjaksi. Auto on potkuauto, millä voi sitten huristella hieman vanhempana sisä- ja ulkotiloissa kovaa vauhtia. Aluksi olin ajatellut ostavani samanlaisen potkuauton mitä meidän tytöiltä löytyy, mutta ihastuin tähän mustaan poliisiautoon ja ajattelin sen olevan tarpeeksi "miehekäs" versio pojalle.
Ystäväni piti lahjasta ja toivottavasti sille tulee paljon käyttöä pienen pojan kasvettua. Nyt sitä pääsee huristelemaan pojan isosisko.


6 kommenttia

 1. Olen lukenut blogiasi jo monta vuotta ja tykkään siitä kovasti, mutta minua on aina hieman häirinnyt töksähtelevä kirjoitustyylisi. Tässäkin tekstissä on virheitä ja sujuva lukeminen on mahdotonta (esim. "Kauan pohtisin ja veivasin ristiäislahjan kanssa", mitä ihmettä on pohtisiminen?) . Ymmärrän kyllä että kaikille äidinkieli/oikeinkirjoitus ei tule luonnostaan helposti, mutta lukijana toivoisin että kiinnittäisit tekstiin pikkuisen enemmän huomiota. :) Kiitosta annan siitä, että postaukset ovat aina hyvänmittaisia ja jaksat päivittää blogiasi usein. Vaikka sisustustyylisi on muuttunut omasta mielestäni hieman huonompaan suuntaan aikaisemmasta (seinien väri ja kromiähky, vähän tunkkaista verrattuna aiempaan) niin tänne kuitenkin aina palaan lukemaan juttujasi joten paljon hyvääkin on. Ja tämä siis pelkästään rakentavana kritiikkinä eikä negatiivisena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on täysin oma valintani ja ihan tarkoituksella en kirjoita kirjakieltä, koska se ei tule yhtään luonnostaan. Katsotaan jos joskus siihen ryhdyn, mutta nyt se ei ainakaan tunnut yhtään minun jutultani. Kiitos kumminkin palautteesta! :) Jos lukeminen on ihan mahdotonta niin sitten olen pahoillani. Tällä tyylillä aion jatkaa.

   Poista
 2. Pohtisin on hyvin ymmärrettävää Lohjan murretta! :-) Värikäs paikallinen kieli on mun mielestä "kotoisaa".

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvin lohjalaista murretta ja voisihan sitä kirjoittaa "pohdin" ja "mietin", mutta aika harva käyttää täysin kirjakieltä blogipostauksissa. Mutta lupaan panostaa silti enemmän kirjoittamiseen :)

   Poista
 3. Mistä hankit tämän hienon potkuauton? ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.