Olohuoneen teetetyt mustavalkoiset verhot ja tyynynpäälliset

11. syyskuuta 2015Perjantaiterkut kaikille!

Ajatukset on ihan viikonloppumoodissa, koska oma isäni täyttää 70 vuotta. Aika paljon, vaikka oma isäni onkin hyvin nuorekas ja menevä. Vanhempani ovat matkoilla, mutta syntymäpäivien valmistelu on aloitettu ja tarjoilupohdinnat juhliin on aloitettu. Mutta ennen kun syntymäpäivät on suunniteltu ja toteutettu, on aika esitellä uudistunut olohuoneemme. Uudistusta ei ole tapahtunut huonekaluissa eikä seinissä, vaan tekstiileissä. Muistatteko, kun pohdiskelin mitä tekisin olohuoneemme valkoisille verhoille, jotka haluaisin muokata mustalla nauhalla samantyylisiksi, kuin mitä keittiön laskosverhot on? Kysyin apua ja ammattilaisilta voisiko valmiita, vuorellisia silkkiverhoja ommella ilman, että lopputulos on jotain pelottavaa? Vastaukseksi sain jokaiselta, että lopputulos ei välttämättä olisi siisti. Niinpä päätin kerrankin panostaa meidän verhoihin ja teettää uudet, valkoiset silkkiverhot samalla ompelijalla Lohjan Tyyki&Tuoli-yrityksessä kuin missä keittiön mustavalkoiset verhot on teetetty.


Samalla kun päätin teettää uudet verhot, otin tilaukseen mukaan myös teetetyt mustavalkoiset 50x50cm koristetyynynpäälliset valkoisille sohvillemme. Samalla päätin hieman vähentää sohvalla olevien koristetyynyjen määrää ja tyytyä hieman vähempään. Nyt verhot ja koristetyynyt on samaa sarjaa kuin keittiön verhot ja linjassa muun värimaailman kanssa. Itse olen tyytyväinen valintoihini ja olohuoneen uuteen ilmeeseen. Verhojen teettäminen oli todella hyvä ratkaisu ja tällä kertaa meille kotiutui hieman lyhyemmät verhot, joiden mitaksi toivoin juuri lattian tasoa. Jos olisin teettänyt näistä verhoista yhtä pitkät, kuin mitä edelliset vaaleat verhot oli, olisi verhojen kuvio jäänyt näkemättä.Kiitos Tyyki&Tuoli verhoista ja tyynynpäällisistä!

*Sponsoroitu*

16 kommenttia

 1. upeat verhot ja tyynyt

  VastaaPoista
 2. Kauniin näköistä :) teettämällä saa kyllä usein hyvää laatua mikä näkyy ja kestää. Ajattomat värit muutenkin nuo musta ja valkoinen. Näin lukijana kun katsoo kuvia, katsoo varmaan ihan eri tavalla taas asioita ja jotenkin tuossa jää vielä kaipaamaan oientä mustaa elementtiä myös huoneen toiselle laidalle tasapainottamaan kokonaisuutta? Voisiko kynttilälyhtyjä ympäröivät nauhat olla mustat tms? Kaunis toki on kyllä ihan noinkin.

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna!

   Mustaa on vielä tulossa pikku ripauksin pikkuhiljaa. Eli maustaminen on vielä hieman kesken, mutta tulossa on.

   Poista
 3. Voi vitsit, että on upeet ;)
  Jotain tuollaista tekisi mieli itsellekin teettää.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä niin tyytyväinen teettämiseen ja verhoihin. Suosittelen!

   Poista
 4. Kauniit verhot! Ja tyynynpäällisetkin. :)

  VastaaPoista
 5. Muutos raikasti ihanasti olohuoneen ilmettä <3 Tuo verho nostaa kauniisti esille työpisteesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään ja muutoksesta ja hieman tummemmasta ilmeestä. Välillä on kiva uudistaa ja freshata.

   Poista
 6. Minulla on muutamat valmisverhot joita olen ajatellut tuunata. Nyt nämä kuvat nähtyäni, pakko ottaa jokupäivä ompelukone esiin. aivan ihanat verhot ja niin tyylikkäät. -Maria-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos itse osaa tehdä. Sitä taitoa arvostan. Suosittelen ehdottomasti mustan nauhan lisäämistä perus valkoisiin verhoihin. Tulee ihan eri fiilis!

   Poista
 7. Tuo ihan tyylikkyyttä ja aavistuksen särmää tuo musta verhoissa ja tyynyissä. Teillä on paljon saman mallinen olkkari. Itse olen kokenut hankalaksi vaihtaa järjestystä, kun ei ole yhtenäistä seinätilaa kun aukkoja siellä täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Itse en ole kokenut meidän olohuonetta haastavaksi ja oikeastaan tykkään siitä juuri tuon muotoisessa muodossa. Seinäversiot on kyllä helpompia 😊

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.