Olohuoneen uusi järjestys

4. syyskuuta 2015


Oikein ihanaa perjantaita kaikille!

Täällä on puuhasteltu jälleen kerran olohuoneen parissa ja tehty pieniä muutoksia uuden työtilan takia. Nyt se paljastui, työtila tuli siis olohuoneeseen. Tämä aiheutti pieniä ändrauksia olohuoneessamme ja mikäs sen mukavampaa, kun pyöräytellä olohuoneen kalusteita eri paikkoihin. Pieni iltajumppa on suoritettu ja olohuone on saanut jälleen kerran alkuperäisen asettelun takaisin. Tällä järjestyksellä mentiin viime vuonna, kun kotiimme muutimme ja tällä jatketaan hamaan tulevaisuuteen. Uusi työtila vie kumminkin olohuoneesta sen verran tilaa, että sohvat vaan ei voi olla vierekkäin ja pois ikkunan edestä. Jos työpöytä päättää joskus muuttaa toiseen huoneeseen, voi sohvat asetella taas vanhaan muotoon.
Maanantaina käynnistyy muuten minun elämäntapamuutos-projekti eli 4kk kestävä syksyn valmennusryhmä paikallisessa kuntokeskuksessa starttaa. Tämän päivän jälkeen voi sanoa hyvästit pitkäksi aikaa herkuille, maitokahveille ja rentoutumiselle. Aion nimittäin suorittaa neljän kuukauden valmennuksen pilkulleen ohjeiden mukaan ja lipsumisia ei toivottavasti tule tapahtumaan. Siihen tarvitaan paljon tsemppausta ja tukea kaikilta. Liikunnan osalta vain saliohjelma tulee muuttumaan, mutta liikuntakertojen määrä pysyy edelleen siinä 5-6 kertaa viikossa. Vähän alkaa ensi viikko jo jännittää. En ole tottunut käymään salilla ryhmässä, vaan suoritan oman ohjelman aina musiikit korvilla. Katsotaan miten tämän tytön käy.

Oikein mukavaa viikonlopun aloitusta kaikille!

4 kommenttia

 1. Jännä nähdä millaisen lopputuloksen olet saanut luotua ;) Laitappa kuvia kun ehdit.
  Sulla oli ihana sadepäivän asukuva, oliko paita ostettu mistä ja koska? Älä vaan sano, että h&m:ltä keväällä. Jäin ilman silloin ja vieläkin niin harmittaa :(
  Tsemppiä ensi viikolla alkavaan haasteeseen.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!

   Harmi että joudun vastaamaan juuri sen H&M:n. Paita on ollut ihan huippu ja tosi käytetty! 😊

   Poista
  2. Niinpä tietysti, päivä pilalla ;0)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.