Pappelinan matto keittiöön?

25. syyskuuta 2015Heipsunkeksun perjantaiterveisin kaikille!

Keittiö on loistanut tyhjyyttään jo jonkin aikaa tekstiiliosastolla ja erityisesti lattialla. Nimittäin meidän keittiön ruokapöydän alunen on jo muutaman kuukauden ollut matoton, kun päätin alkukesästä siirtää harmaan Askon Hills-maton meidän makuuhuoneeseen ja makuuhuoneen valkoinen Hills-matto siirtyi vanhemman tytön huoneeseen. Keittiömme jäi siis ihan matottomaksi ja jotenkin tuo alastomuus jäi itseä häiritsemään. Niinpä päätin jo muutama kuukausi sitten lähteä jälleen kerran kartoittamaan sopivaa mattoa ruokailupöydän alle. Valitettavasti en onnistunut mitään sopivaa kaupoista löytämään, koska tällä kertaa en enää halunnut nukkamattoa. Nukkamatto on kaunis vaihtoehto, mutta aika vaikea siivottava ja puhdistettava. Siksi mieleeni tulikin hetken päästä kauan haaveilemani Pappelinan Ilda-matto. Meidän vanhassa kodissa ruokapöydän alla oli aikoinaan valkoinen Pappelinan Svea-matto ja siitä lähti kaikki lika vauvan puklusta lähtien irti. Muovinen matto oli siis loistava valinta pöydän alle ja tämähän juolahti minulle mieleen selaessani vanhoja kotikuvia. Positiivisten kokemusten siivittämänä haaveilu matosta vahvistui. Alkukuusta lisäsin maton mustavalkoisena haavelistalleni, jonka tänne blogin puolellekin postauksen muodossa lisäsin. Nyt matto alkoi vielä enemmän houkuttamaan helppouden ja ulkonäön takia.


 Näinkin matosta ja kuvia luonnossa, kun ihana lukijani Tuire laittoi minulle kuvia matosta omassa kodissaan. Matto näyttää kyllä upealta ja väritys olisi juuri hyvä meidän kotiin. Maton vaalea osa ei ole puhtaan valkoinen vaan väri taittaa enemmän luonnonvalkoiseen kuin puhtaaseen valkoisen väriin. Kokoa matolla on 180x260cm eli kokonsakin puolesta matto olisi kuin tehty ruokapöytämme alle.


Kuva: Pappelina

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.