Riviera Maison The Club Bench Pellini White ja alennuskoodi

16. syyskuuta 2015Oikein kivaa keskiviikkoa kaikille!

Täällä on eletty eteisessä penkittömiä aikoja, koska myin aikoinani käytettynä ostetun Kodin1:n pehmustetun rahin eteenpäin. Siitä on jo kuukauden verran aikaa ja eteisemme on ollut siitä asti tyhjillään. Aika nopeasti sitä huomasi eteisen vaativan jonkinlaisen penkin sekä omaan että vieraiden käyttöön. Tyttöjen pukeminen aamuisin, kenkien jalkaan laitto ja muut asiat helpottuu huomattavasti, kun saa penkin pyllyn alle. Muutenkin eteisemme tuntui tyhjältä ja toimimattomalta ilman minkäänlaista istumisjärjestelyä. Tämän huomasi, kun omat vanhempani olivat meillä käymässä. Äitini ei meinannut saada kenkiä jalkaa istumatta, joten hän joutui hetkellisesti istumaan varapenkille, jotta saisi paremmin kengät jalkaan. Itse sitä pystyy eteisessä kurkottelemaan ja pyllistelemään, mutta vanhempien ihmisten kanssa sama asia ei onnistu.
Onni oli, kun pääsin tekemään yhteistyötä Room Decon Johannan kanssa, jonka avulla meidän kodin eteiseen kotiutui Riviera Maisonilta tilattu The Club Bech Pellini White - säilytyspenkki. Penkki toimii siis samaan aikaan säilytyspenkkinä, jonka sisälle voi laittaa esimerkiksi kenkiä tai varavuodetarvikkeet. Penkillä on kokoa 40x160x46cm eli se toimi mittojen mukaan meidän eteisessä loistavasti. Penkille mahtuu samaan aikaan istumaan helposti koko perhe ja kaikki saavat yhtäaikaa laitettua kengät jalkoihinsa helposti. Päällys penkissä on siis valkoista nahkaa, joten penkin puhdistaminen ja hoitaminen on tuhat kertaa helpompaa kuin kankaisen version. Mitään suoja-aineita ei tarvinut laittaa, vaan penkki otettiin suoraan käyttöön sen saavuttua ja siitä asti penkki on ollut jokapäiväsessä käytössä. Kyselinkin ennen ostopäätöstä Johannalta, että kannattaako valita nahkainen vai kankainen versio kyseisestä The Club Bench - säilytyspenkistä ja tulimme yhdessä siihen lopputulokseen, että nahkainen pienten lasten kanssa on pitkäaikaisempi valinta.
Samalla kun pääsin viimeistelemään meidän eteisen ulkonäön, on minulla mahdollisuus tarjota teille alennuskoodia Room Decon verkkokauppaan. Koodilla coconutwhite  saat -10% alennusta normaalihintaisista tuotteista aikavälillä 16-20.9.2015. Koodi on siis nämä päivät voimassa ja se syötetään kassavaiheessa alennuskoodi-kohtaan. Eli jos teitä lukijoita kiinnostaa Riviera Maison, Lene Bjerre tai Svaneforsin tuotteet niin kannattaa Room Decon Facebook-sivuilla tai heidän nettikaupassa vierailla.


*Sponsoroitu*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.