Syksyn sisustusinspiraatiota Balmuirilta

18. syyskuuta 2015

Hyvää huomenta kaikille!

Täällä unelmoidaan ja haaveillaan syksyisistä asioista väistämättä ja päätin tehdä omista syksyn sisustusvalinnoista tämänlaisen inspiraatiokollaasin. Tänään kaikki tuotteet on valittu Balmuirin sisustustarjonnasta, joka muuten inspiroi kovin omaa sisustamista tällä hetkellä. Balmuirin syksyn kokoelmastaa voisin kotiuttaa vaikka mitä, varsinkin meidän kodin makuuhuoneeseen. Tummat sävyt on tämän syksyn omia suosikkeja ja voisin ilomielin kotiuttaa lisää tummia värejä meidänkin kotiin syksyn ja talven ajaksi.

Oman kodin makuuhuoneeseen haluaisin jollain aikavälillä kotiuttaa pellavaisia tyynyjä ja lakanoita. Pellavaisia tuotteita meiltä ei kotoa löydy oikeastaan ollenkaan. Olen aina niistä ollut kiinnostunut, mutta joka kerta ostoaikeet on jäänyt vaan ajatuksen tasolle. Muiden positiivisten palautteiden ja kokemusten myötä olen itsekin alkanut kiinnostumaan pellavaisista tyynynpäällisistä ja lakanoista. Myös musta, nahkainen tarjotin varustettuna harmaalla koristekynttilällä olisi mukava lisä aamiaisen nauttimiseen omassa sängyssä. Olisi mukava yllättää esimerkiksi miehet isänpäivän kunniaksi mustavalkoisten, pehmeiden lakanoiden alta runsaalla croissant ja tuore kahvi- tarjoittimella harmaiden kynttilöiden palaessa.Myös olohuoneeseemme voisin kotiuttaa nahkaisen, mustan korin, johon voisi lisätä polttopuita tai ylimääräisiä kodin tekstiilejä. Myös musta viltti olisi ihana lisä sohvalle syksyksi, nyt kun kylmät ilmat jatkuvat ja kesä alkaa olla vietetty. Mustan viltin alle olisi mukava uppoutua ja nauttia kuppi kahvia takkatulen ääressä. Paljon haaveilun kohteita ja inspiraatiota antaa Balmuirin syksyn kokoelma täksi syksyksi. Kiva seurata myös muiden bloggaajien valintoja syksyksi, joten muiden inspiraatiopostauksia odotellessa!


Tuotekuvat: Balmuir

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.