Toivelistaa omaan kotiin

7. syyskuuta 2015


Hyvää huomenta kaikille ihanille!

Olisi jälleen maanantai ja työviikot tuntuu aina kulkevan ihan siivillä. Juurihan oli viime maanantai? Työviikko kulkee nopeasti silloin, kun nauttii töistä ja tykkää siitä mitä tekee. Näin ainakin itse ajattelen. Jos maanantaina odottaa jo perjantaita, on silloin täysin väärässä työpaikassa. No se siitä työaiheesta, vaikka työt ja palkka olennaisesti liittyykin olennaisesti aina uusista huonekaluista haaveiluun. Lukijani Helena toivoi, että voisin taas pitkästä aikaa tehdä haavelistaa, josta ehkä hän saisi sisustusinspiraatiota ja uusia haaveita omaan kotiinsa. Tietenkin tämän tyylisen postauksen toteutan ilomielin pitkästä aikaa. Aina on mukava haaveilla uusista huonekaluista ja sellaisista asioista mitä pitkään on toivonut.

Itse keräsin omaan haavelistaani hyvin vähän asioita, koska tällä hetkellä kotimme on aika hyvällä mallilla ja kivasti olen saanut turhaa tavaraa vähennettyä varastoista ja tasoilta. Vielä muutama juttu pitäisi laittaa myyntiin. Jostain kumman syystä aina uutta myytävää ilmestyy, kun avaa seuraavan kaapin ja kurkistaa ylähyllylle. Mutta kyllä sitä meidän kotiin aina muutaman jutun kotiuttaisi jollain aikavälillä ja jos ei koskaan toiveet toteudu, niin ainakin voi niistä haaveilla!1. Riviera Maison The Club bench
2. Riviera Maison George Dining chair
3. Round Glass Table Benhome
4. Tripode G5 Black
5. Pappelina Iida Black


- Pitkää nahkaista penkkiä eteiseen toivottamaan vieraat tervetulleiksi.
- Valkoiset, nahkaiset ruokapöydän tuolit 6kpl ihastuttamaan ruokapöydän ympärille
- Upea, lasinen ruokapöytä kuudelle henkilölle
- Näyttävä, musta lattiavalaisin takan viereen tuomaan valoa pimeisiin iltoihin
- Ikuisuushaave mustavalkoisesta Iida-matosta ruokapöydän alle.

Ehkä joku päivä? Isoa lasista ruokapöytää en ole vielä onnistunut kotimaasta löytämään järkevällä hinnalla, kaikki muut listan asiat saisi helposti netin kautta tilattua kotiimme jos joskus tulisi tarvetta.

"Kaikista unelmistamme voi tulla totta, jos meillä vain on rohkeutta tavoitella niitä."
- Walt Disney


Kuvat: Valmistajien sivuilta

4 kommenttia

 1. Itse olen tilaamassa kans tuollaiset B-tyynyt. En vain osaa päättää tilaanko puuvillaiset vai samettiset... HELP :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän mustat on ainakin niin ihanat, että itse liputan suuresti puuvillaisten puolesta ;)

   Poista
 2. Ootan niin sun joulupostauksia!! Oot mahtava bloggaaja, aina vaikka ois kuinka kiire niin sun blogi on pakko lukea ja katsoa ihanat kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, nyt tulee joulupaineita. Katsotaan mitä keksin :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.