Toivepostaus: Nahkainen sängynpääty valkoisena

13. syyskuuta 2015


Sunnuntaiset aamuterkut kaikille lukijoille ja vierailijoille! Taas olisi aika toteuttaa yksi toivepostaus mitä on toivottu monen monta kertaa. Nimittäin tänään tarkemmassa syynissä on meidän makuuhuoneen valkoinen, nahkainen sängynpääty, jonka olen muutama vuosi sitten hankkinut. Kysymyksiä saan aika usein koskien juuri sängynpäädyn ostopaikkaa, kangasta ja tarkkoja mittoja. Niinpä jälleen kerran olisi luvassa yleispostaus, joka toivottavasti auttaa ja vastaa kysymyksiin. Meillä nimittäin tuo sängynpääty on ollut käytössä jo parin vuoden ajan.
Meidän sängynpääty on siis irtonainen, nahkainen sängynpääty, joka on teetetty Pispan Puu:lla Pispan Oy:llä. Sängynpääty on valmistettu ihan minun omien toiveiden ja mittojen mukaan. Rubik sängynpääty sopii loistavasti kaikkiin sisustuksiin. Rubik sängynpäädyt koostuvat tarrakiinnitteisistä levyistä, jotka pehmustetaan ja verhoillaan. Levyt ovat helppo vaihtaa ja siksi Rubik on hyvin muunneltavissa. Malliston Rubik sängynpäädyt ovat saatavana kolmella eri vakiomitoituksella. Rubik sängynpäätyjä saa kahdella eri verhoilulla. Vaihtoehtoina ovat Tara kangas sekä Sena keinonahka.

http://www.pispanpuu.fi/sangynpaadyt


Meidän sängynpääty on siis valkoista keinonahkaa ja on ollut kyllä todella kestävä vaihtoehto. Kertaakaan ei ole tarvinut päätyä puhdistaa mistään liasta ja vaikka pikkuiset tyttömmekin ovat hyvin pieninä rapsuttaneet päätyä terävillä kynsillä, ei pääty ole kärsinyt yhtään vaan on edelleen kuin uusi. Olen ollut erittäin tyytyväinen tähän valintaan ja on kyllä hintansa väärti. Suosittelen!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.