Työtilan muutos alkaa - Writex-työpöytä kotiutui!

6. syyskuuta 2015Oikein kaunista sunnuntaiaamua!

Miten teidän viikonloppu on sujunut? Täällä viikonloppu on sujunut rattoisasti ja rauhallisesti. Vettä on satanut ja ukkonen kunnolla paukkunut. Aikaa on vietetty koko perheen kera harrasteiden parissa ja pihalla aina sateen tauottua, jossa valkoinen sorakasa on saanut kyytiä lapiosta. Vihdoinkin suuri sorakasa on saatu melkein tasattua ja sijoiteltua ympäri pihaamme. Pihamme alkaa nimittäin olemaan valmis ottamaan tuleva syksy ja talvi vastaan. Kohta saa grillinkin pakkaa pois grillisuojan alle ja tämän kesän grillailut alkaa olla grillattu. Auringonottotuolit saavat vielä oleskella laajennetulla takaterassilla ja nyt alkaa olla aika lisätä vilttejä terassin rottinkisille ulkokalusteille.
Myös sisätiloissa on tässä kuussa keretty puuhastella, koska valitsemani työpöytä Writex On24:lta kotiutui Matkahuollolta meidän kotiin. Paketin sisältä ilmestyi musta työpöytä koottavaksi ja aloitinkin samantien pöydän kokoamisen. Kokoaminen oli hyvin nopea juttu ja pöydän mallailu oikeaan paikkaan alkoi. Mielessäni oli kaksi paikkaa olohuoneestamme ja lopullinen paikka löytyi hyvin helposti. Vaihtoehtoina oli takan vieressä olevan ikkunan edusta ja toinen sohvan vieressä oleva nurkkaus. Writex-pöytä päätyi loppujen lopuksi sohvan viereiseen nurkkaan ja mielestäni paikka on juuri sopiva työnteolle. Pöydän päälle siirtyi muutama mustavalkoinen, mustilla kehyksillä kehystetty kuva Chanelilta, ja pöydän päältä löytyikin valmiiksi jo mustavalkoinen Coco Chanel-juliste. Pöydän päälle olisi tarkoitus vielä sijoittaa jonkinlainen pöytävalaisin ja muutama muu juttu. 


5 kommenttia

 1. Oikein hyvältä näyttää jo ilman sitä loppusilausta ;)
  Tsemppiä alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Minkä kokoiset sisätyynyt laitoit noihin makuuhuoneen B-tyynyihin. Ne näyttävät upean muhkeilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sisälle 40x40cm sisätyynyt ja kivan muhkeat tuli :)

   Poista
 3. Moi, olen katsonut tuota samaa pöytää. Mietityttää onko hintansa veroinen, onko tarpeeksi jämäkkä? Hinta kuitenkin on 300e ja ko. verkkokaupasta aika monenlaista kommenttia löytyy..

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.