Työtilan päivitys - Riviera Maison Keith Dining Wing Chair

9. syyskuuta 2015Good morning ihanaiset!

Taas eletään jo melkein keskellä viikkoa ja syksy on käynnistynyt sateiden ja auringonpaisteen lomassa. Viikonloppuna satoi ja paistoi aurinko samaan aikaan, joten säät on tällä hetkellä ihan sikinsokin ja kylmenneet huomattavasti. Siksi onkin hyvä hyppää kotimme sisätiloihin ja nauttia kodin lämmöistä hyvällä omatunnolla. Tämän vuoden pihatyöt on nyt tehty ja mitään ulkotöitä ei tälle vuodelle ole enää suunniteltu, paitsi tietenkin jouluvalojen ripustelut marraskuussa ja luultavasti tulevat lumityöt. Muuten piha saa odottaa ensi kevättä ja kukkien istutusta.
Mutta kun aikaa on riittänyt sisällä puuhailla, niin uusi työtila on saanut osakseen uuden työtuolin. Työtuolin valinnassa en pähkäillyt ollenkaan, koska kun aloitin aikoinaan suunnittelemaan kyseistä tilaa, tuli heti ensimmäiseksi mieleen Riviera Maisonin Keith Dining Wing Chair. Samaan aikaan kun tilan suunnitelmat käynnistyivät, huomasin tämän kyseisen tuolin tulleen poistomyyntiin, joten pakkohan se oli edulliseen hintaan meille kotiuttaa. Tuolin kangas on vaaleaa pellavaa, joten kangas itsessään olisi aika herkkä lialle. Suihkutin tuoliin suoja-ainetta ja ainakin vielä se on pysynyt hyvin puhtaana ja siistinä. Tuoli itsessään on todella mukava istua ja ryhti pysyy hyvänä jykevän selkänojan ansiosta.

Vielä pitäisi pimeneviin aamuihin ja iltoihin löytää sopiva pöytävalaisin koristamaan pöytää ja valaisemaan tarpeen mukaan. Onneksi töitä tulee vielä tehtyä valoisaan aikaan, mutta talvella asia on täysi toisin. Pitääkin alkaa kaivaa omia kaappeja, jos vaikka tulisi tehtyä joku löytö lamppu-osastolla.

Iloa päivään!7 kommenttia

 1. Kerrassaan kaunis tuoli! Miten onnistutkin aina löytämään noita ihanuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ihastuimme tuoliin ja. Minulla kävi kyllä tuuri, että bongasin tuolin ihan vahingossa :)

   Poista
 2. Täydellistä!
  Ja miten hyvä mieli tuleekin, kun löytää jonkin ihanuuden vielä edullisemmin ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuoli ja komea pöytä, mutta hiukan silmään ottaa tuo mustan ja ruskean puun yhdistelmä. Ovat vähän eri maailmaa kuin muu olohuoneen kalustus. Mutta kauniita ovat ja varmasti käytännöllisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Meitä tuo ei ole kyllä yhtään häirinnyt ja voihan nuo jalat maalata, jos iskee tosi pahasti morkkis :)

   Poista
 4. Tilasitko tuolin Rivieran omasta verkkokaupasta? Osaisitko myös sanoa, mikä on tuolin istumakorkeus? Olen haaveillut samasta tuolista työtuoliksi, mutta korkeus hieman mietityttää :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.