Viehättävä 65m2 asunto myytävänä Helsingissä

28. syyskuuta 2015


Huomenta kaikille!

Tänään on inspiraatiopäivä! 

Sitä aina välillä tulee seikkailtua Etuoven maailmassa ajoittain ihaillen ja katselen erilaisia, myytävänä olevia kohteita. Eilen minun silmiini osui Facebookin kautta tämä kaunis kaksio/kolmio Helsingistä, joka huokuu kauneutta, lämpöä ja on erittäin kutsuva. Juuri ensimmäinen esittelykuva herätti oman mielenkiintoni ja ajattelin nämä kauniit kuvat jakaa myös omassa blogissani inspiraationa. Tämän Helsingin Sampsantien kohde pitää sisällään kauniita yksityiskohtia, kuten esimerkiksi upean tiiliseinän ja erikoisen makuuhuoneen taustaseinän. Pidän tämän asunnon tyylistä ja parilla muutoksella saisin tämän kodin näyttämään sellaiselta mihin itsekin voisin muuttaa.

Asunto on kolmio/kaksio, 65m2 ja väreiltään hyvin lämmin ja sointuva. Asunto sijaitsee vielä idyllisen puutarhakorttelin kupeessa. Huonekorkeutta on 275cm, joten huoneet ovat varmasti yllättävän tilavia. Asunnossa on myös kaunis, valkoinen kakluuni mikä tuo asuntoon vielä enemmän lämpöä, kirjaimellisesti.
Upea asunto ja varmasti menee kaupaksi hetkessä!Kuvat: Opkk

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.