Zaran valkoinen mekko ristiäisissä

23. syyskuuta 2015Heipsunkeiksun kaikille!

Tätä asupostausta toivottiin aikaisemmin ja nyt muistan sen vihdoinkin julkaista. Nimittäin viime kuussa ystäväni järjestämät ristiäiset ja sine pukeutuminen oli minulle hurjan vaikea päätös. Yleensä olen jo ennakkoon löytänyt mekon ja hoitanut kaiken valmiiksi jo pitkästi ennen juhlia, mutta tällä kertaa jätin kiireiden (ja ehkä saamattomuuden) takia päätöksen ihan viimeiseen hetkeen. Jotenkin kädet tuntui olevan täysi hommia ja ajatukset ei kerennyt koskaan keskittyä pukeutumisongelmiin, vaan enemminkin stressasin enemmän ristiäislahjaa. No kuten huomasitte, mieleinen ristiäislahja löytyi googletteluiden jälkeen ja oli onnistunut valinta. Asuprobleema alkoi nostaa päätään lahjan tilauksen jälkeen, kun toinen stressi oli hoidettu. Yleensä olen käynyt ostamassa jostain vaateliikkeestä uuden mekon juhlaan kuin juhlaan, mutta tällä kertaa kaapistani löytyi pari mekkoa mitä en ole pitänyt missään juhlissa päällä, vain työpaikalla.
Niinpä kokeilin kumpaakin mekkoa päälle ja totesin ne yhtä hyviksi vaihtoehdoiksi. Mutta sitten mieleeni juolahti myös housujen ja jakun mahdollisuus. Tarpeeksi kauan kun veivasi ees ja taas, turhauduin ja päätin kysyä omalta äidiltäni mielipidettä. Lopulta päätimme yhteistuumin valita minulle valkoisen Zaran bling-mekon. Valkoisia mekkoja tulee niin harvoin käytettyä ja ristiäisissä se on sallittu väri pukeutua. Myös päivän säätiedote vaikutti valintaan, koska mittari näytti tiedotteessa +24 astetta. Kovan hikoilun mahdollisuus oli siis taattu. Onneksi naisena voi sentään olla hieman vähemmissä vaatteissa kuin pukua päällä pitävä mies. Juhlapaikalla oli erittäin lämmin tunnelma ja samantien kun otin pikkuisen prinssin syliini, alkoi hiki kirjaimellisesti virrata.
Juhlat menivät loistavasti ja olivat erittäin onnistuneet. Pikkuinen sai kauniin nimen ja itse olin erittäin tyytyväinen asuvalintaani.

EDIT. SAGAn arvonnan voittaja on Teija Hämäläinen! Onnea!


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.