2 kuukautta jouluun..

23. lokakuuta 2015


Voi hertsileidi, sitähän on huomenna jouluun enää kaksi kuukautta aikaa?! Mihin tämä aika oikein kuluu? Juurihan oli juhannus, eikö? Kai sitä pikkuhiljaa pitäisi alkaa miettiä ja pohtia joulua. Näin jouluihmisenä onhan joulu ihan lemppariaikaa vuodesta. Joka vuosi olen aloittanut jo lokakuun lopulla suunnittelemaan jouluista sisustusta ja alkanut availemaan joulukoristeita laatikoista. Samalla tulee muisteltua mitä kaikkia koristeita sitä kaapeista löytyykään. Viime kuussa muistan lukeneeni yhden ystäväni Facebook päivityksen, jossa hän totesi bonganneensa kaupoista jo joulukalentereita syyskuun lopussa. Minusta siinä asiassa mennään ehkä hieman aikaa edelle. Joulukalenterien tulisi omasta mielestäni ilmestyä kauppoihin myyntiin vasta marraskuun alussa eikä ihan vielä syyskuun lopussa. Mutta jokainen kauppa tietenkin päättää itse julkaisuistaan ja tuntuu, että jouluvalojenkin myynti aikaistuu vuosi vuodelta. Vaikka olen täysin jouluihminen, en silti vielä aseta mitään jouluun viittaavaa esille ennen lokakuun vikaa viikkoa/ marraskuun alkua. 
Tältä meillä näytti viime vuonna marraskuun alussa, kun ensimmäiset joulutähdet tuli laitettua esille. Hieman sitä alkaa näitä jouluisia kuvia katsellessa ajatukset pyörimään valkoisessa joulussa. Heti sitä tulee mietittyä tämän vuoden joulun teemaa, värejä ja koristelua. Joka vuosi olen ajoissa päättänyt joulun teeman ja sen mukaan toteuttanut koristelua. Ehkä sitä voisi jo ensi viikolla hieman hahmotella joulun suunnitelmia ja kaivaa vanhat joulukoristeet kaapeista pientä inventaariota varten esiin. Olen unohtanut mainita, että kauan kadoksissa olleet vanhat jouluvaloni löytyivät muutama viikko sitten varastoa siivotessa. Nämä jouluvalot ovat olleet kadoksissa siitä lähtien kun tähän taloon muutimme. Riemastuin kyllä niin tästä löydöstä. Tänä vuonna saisin taas laitettua tyttöjen huoneisiin kauniit tähtivalaisimet roikkumaan ja tuomaan joulun henkeä lastenhuoneisiin.2 kommenttia

  1. Sama jouluhöyräkkä alkamassa täälläkin pikkuhiljaa. Uudet joulukoristeet tilattu jo :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, kuulostaa lupaavalta :) Minulla varastossa niin paljon koristeita, että taitaa loppua paikat kesken mihin asettaa.

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.