7 viikkoa liikuntavalmennusta Aplicossa takana

22. lokakuuta 2015


Hyvää ja myrskyisää huomenta kaikille!

Aamulla töihin saapuessa meinasi kampaus mennä ihan sikinsokin, kun myrskytuulet puhaltavat kovaa vauhtia ainakin täällä Etelä-Suomessa. Sää tuntui todella kylmältä ja selvästi pitäisi aamuisin pukea lämpimämpiä vaatteita päälle. Aamulla vielä heräsin pieneen kurkkukipuun ja toivotaan, että mitään sairastumista ei nyt tapahdu. Lauantaina vietetään tyttöjen syntymäpäiviä ja tänään olisi edessä rankka salitreeni, joten sairastuminen ei vain olisi hyvä juttu nyt. Jos lasketaan tämä viikko mukaan, on omaa liikuntavalmennusta nyt 7 viikkoa takana. Tästä aiheesta on postausta toivottu useammin ja nyt sen vasta muistin toteuttaa. 

Eli jos yhtään muistatte, aloitin syyskuun alussa omassa kuntoilupaikassa liikunta- ja ravintovalmennuksen, joka kestää yhteensä 16 viikkoa. Meidän ryhmän valmennuksen nimi on "Kiinteämpi Intensiivi". Valmennuksen tavoitteena on kiinteytyminen. Harjoittelun tuloksena sentit katoavat tasaisesti koko vartalosta. Tämä on intensiivinen harjoitusjakso juuri sinulle, joka olet valmis kehittämään myös maksimihapenottokykyäsi. Jotta rasvakudoksen tilalle muokkaantuisi lihasta, täytyy treenin lisäksi ravinnon olla kohdillaan. Meitä tässä kyseisessä ryhmässä on 9 henkilöä ja jokainen meistä on alussa käynyt InBody-kehonkoostumusmittauksessa ja saanut juuri oikeanlaisen tietyn kalorimäärän sisältävän ruokavalion. Itselleni määrättiin tavoitteiden ja harrastamani liikunnan perusteella 1800 kalorin ruokavalio. 
Nyt valmennusta on se seitsemän viikkoa takana, eli melkein puoliväli on suoritettu. Tähän mennessä kehoni on ottanut treenit hyvin vastaan. Alussa vatsani turpoi ensimmäiset kolme viikkoa todella paljon ja näytin kun olisin ollut 4 kuukaudella raskaana. Sainkin helppiä mahtavalta ja kannustavalta valmentajaltamme ja vaihdoimme minun ruokavaliosta leipää vähemmälle ja hedelmää tilalle, jolloin turvotus väheni heti. Paino tippui turvotuksen jälkeen pari kiloa, mutta nyt olen saanut painon nousemaan. Painon nousu on ollut väistämätöntä, kun lihas kasvaa. Itse en ole tätä painon nousua pelästynyt yhtään, koska paino ei kerro oman vartalon voinnista mitään.

Ensi viikolla meillä on palautusviikko edessä, jolloin normaali 3 kertaa salilla käynti on kielletty. Ohjelmassa on vain kevyitä lenkkejä. Kroppa saa palautua ja valmistautua tulevaan 8 viikon koitokseen, kun saliohjelmat vaihtuvat uusiin ja uusi draivi saadaan päälle. Nyt olen käynyt 3 kertaa viikossa salilla ja harrastanut siihen päälle airobista pari kertaa viikossa. Ensi viikolla minulle tehdään myös uusi InBody-mittaus, joten palailen ensi viikolla vielä uudelleen tähän aiheeseen ja kerron, onko kehitystä "oikeasti" tapahtunut halutulla tavalla.

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.