Ikean Bestå-tason syksyiset fiilikset

26. lokakuuta 2015


Oikein kaunista aamua kaikille! 

Tänään se kolahti. Tällä viikolla siirrytään jo marraskuun puolelle ja se tarkoittaa ensimmäisen "joulukuukauden" käynnistymistä. Itse lasken marras- ja joulukuun joulukuukausiksi, koska marraskuussa on lupa laittaa joulukoristeet ja -valot esille ja joulukuussa nautitaan täysin rinnoin joulun taiasta. Itse tein eilen illalla kunnon inventaarion joulukoristeisiin ja hieman palauttelin mieleen viime vuoden koristeita ja koristelua kodissamme. Tänä vuonna ajattelin mennä aika samallalailla kuin viime vuonna, mutta jotain pikku twistiä olisi mukava koristeluun järjestää. Pari ideaa on jo poimittu mielen syövereihin ja ne olisi tarkoitus toteuttaa. Joulukuusen osalta itselläni on selvä ajatus ja toteutus tulee olemaan modernimpi tänä vuonna.

Mutta keskitytään nyt vielä tietenkin tähän kauniin värikkääseen syksyyn. Vielä ei joulu tarvitse olla puheenaiheena, vaan lokakuussa keskitytään vielä syksyyn. Siksi esittelenkin pienen syksyisen mausteen, jonka lisäsin valkoiselle tv-tasollemme. Tasolle asetin Lene Bjerren harmaaseen kukkaruukkuun kauniin lilahtavan callunan. Kuten ehkä muistatte, callunoita löytyy meidän etu- ja takapihalta ruukkuihin ja cooleriin istutettuna. Ajattelin syksyistää kotia ja asetin muutaman callunan myös sisälle olohuoneeseen ja keittiöön.


Oikein mukavaa ja ihanaa uuden viikon alkua kaikille! Nautitaan tästä lokakuun viimeisestä viikosta.


3 kommenttia

 1. Moi, oon suunnitellut itsekin Bestån lipasto(j)a olohuoneeseen tv-tasoksi. Tuotetietoja Ikean sivuilta lukiessani huomasin, että lipasto suositeltiin kiinnitettäväksi seinään kiinni. Onko näin ollen teillä kiinnitettyinä?:) Pysyisivätköhän ne pystyssä ilman reikien poraamista seinään, vuokrakämpässä kun sitä ei ihan mielellään tekisi..
  -Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Olisi se varmaan turvallisempaa, että olisi kiinnitetty. Meillä ei kyllä ole mikään lipasto kiinnitetty seinään. Ei ihan herkästi lähde tosiaan reikiä tekemään. Hyvin ovat pystyssä pysyneet eivätkä heilu yhtään.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, näin ajattelinkin että taitaa olla vain suositus kaiken varalta :-)
   -Sara

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.