Inspiraatiota - Milla Alftanin kohde Katajannokalla

7. lokakuuta 2015


Inspiraatiota omaan kotiin tulee etsittyä varmaan joka päivä tiedostamatta sitä. Joka päivä vierailen Pinterestissä, Instagramissa, Facebookissa, luen sisustuslehtiä ja ulkomaisia/kotimaisia sisustusblogeja. Facebookissa sitä harvemmin törmää mihinkään pysäyttäviin kuviin, mutta tällä kertaa en vain päässyt eteenpäin. Niin pysäyttävän kauniit kuvat pamahti eteeni Milla Alftanin sivuilla ja ajattelin ne tällä kertaa jakaa myös täällä. Milla on upeasti suunnitellut ja sisustanut tämän Katajanokan kohteen.

Milla kommentoi omilla Facebook-sivuillaan kyseisestä kohteesta näin: "Tähän suunnittelemaani kotiin panostin kaiken intohimon ja rakkauden mitä tunnen työtäni kohtaan sisustussuunnittelijana." Sen kyllä todella näkee kohteen sisustuksessa ja tähän kotiin minäkin muuttaisin koska vain! Seuraavaksi olisi luvassa muutama kuva Katajanokan kohteen eteisestä, keittiöstä ja olohuoneesta. 


Mikä värimaailma ja sisustus!

Kuvat: Milla Alftan Facebook-sivuilta

5 kommenttia

 1. Hei!
  Kiva on ollut tutustua, katsella ja tutkia bogiasti ja tyyliäsi. Tykkään tyylistäsi. HYMY

  Hienoja, tyylikkäitä ja kivoja yhksityiskohtia. Osan ottaisin Omaan kotiini, osaa en. Tykkään yhdistelä Vanhaa&Uutta sisustuksessa. MUSTA-VALKOINEN pääväreinä. Osa on just10 myös minun makuun. Tyylikkäitä ja yksinkertaisia kokonaisuuksia Kodin sisustuksessa.

  Nautinnollisia Sisustus juttuja ja Elämän Iloa Päiviisi!


  Terveisin HXstyle.wordpresss.com by Heini

  VastaaPoista
 2. Huii miten hieno! Omaan makuun kuitenkin vähän liian koristeellinen.

  VastaaPoista
 3. Onko tietoa mistä tuo neliö peili on? Minkä merkin?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.