It´s Halloween!

31. lokakuuta 2015


Heippa kaikille! Täällä on jo oven takana käynyt hurjaakin hurjempia "karkki vai kepponen"- mörköjä, luurankoja ja noidan alkuja. Onneksi olin varannut karkkivarastot täyteen herkuista. Muuten voisi olla vastassa pahat kepposet. Eilenkin näimme muutaman pelottavan hahmon kulkevan kadulla, mutta oven taakse ei vielä kukaan uskaltanut. Katsotaan saadaanko lisää halloween-hahmoja meille keppostelemaan, kun pimeä alkaa viiden aikoihin laskeutua. Täytyykin laittaa valaistu kurpitsa oven viereen toivottamaan kaikki meille tervetulleeksi. 

Haluamme tyttöjen kera toivottaa kaikille oikein railakasta, pelottavaa, karmivaa ja kiljaisujen täyteistä Halloweenia ja pyhäpäivää! Huomenna juhlitaan vanhemman tytön syntymäpäiviä ja tänään olisi edessä iso leipomisurakka. Vanhempi tyttöni on niin kova leipomaan, että minun ei todellakaan tarvitse kaikkea yksin valmistaa. Tänään meidän koekeittiöstä valmistuu suolaisia pasteijoita, korvapuusteja ja piparinmakuinen torttu. Eikun sormet taikinaan upottamaan ja leipomaan!Happy Halloween!

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.