Kesäaika päättyy - juhlien jälkeinen fiilis

25. lokakuuta 2015


Huhhahhei ja hellät tunteet!

Voiko sitä kerrankin todeta, että olen ihan poikki? Tänään kesäaika päättyy eli talviaika alkaa. Kelloja siirrettiin viime yönä taaksepäin ja teknisesti sitä saisi tunnin pidempään nukkua, mutta meillä se tarkoittaa vaan tuntia aikaisemmin heräämistä. Vanhempani totesivat minulle tällä viikolla, että sunnuntaina saisin yhden ylimääräisen tunnin päivään. Kannattaa paljon tekevänä ihmisenä hyödyntää se. Normaalisti tyttömme heräävät viikonloppuisin juuri ennen kello seitsemää, mutta tänään tytöt päätti ponkaista jo kuudelta ylös ( mikä teknisesti täsmää normaaliin viikonloppuun). Kelloja käännettiin kesää kohti, sanottiin hyvästit tälle kesälle ja toivotettiin tuleva talvi tervetulleeksi. Tänään tunti enemmän käytettävänä, mihinköhän sen hyödyntäisi? Jos sen käyttäisi vaikka siihen "omaan aikaan", heh!

Tänään pitäisi hyödyntää lapsien päiväuniaika tehokkaasti ja suunnitella ensi viikonloppuna järjestettäviä sukulaissyntymäpäiviä. Samoilla koristeilla tietenkin mennään nämäkin syntymäpäivät, mutta jotain spesiaalia olisi mukava meidän tytöille keksiä. Jos vaikka yllättäisin omat tyttöni leipomalla Ryhmä Hau-aiheisen kakun? Siihen projektiin kun tarttuisi, niin luvassa voisi olla itkua ja tuskailua. Itse en ole mikään sokerimassataituri , joten hauvojen taituroiminen massasta olisi kyllä huippusuoritus. Ehkä sittenkin sekunnin ajateltuani unohdan tämän haasteen ja leivon jotain muuta uutta. Voin paljastaa, että en ollut koskaan leiponut täytekakkua ja senkin haasteen eilen selätin valmistamalla tyttöjen kaverisynttäreille yhden. Valmiiksi pelotti jo ihan peruasiat eli pohjan valmistaminen ja leikkaaminen kolmeen kerrokseen. Viime viikolla näin Kinuskikissan Facebook-sivuilla videon miten pohja valmistetaan ja leikataan siististi. Mutta kakun ulkonäkö ja maku oli kyllä ihan hyvä.Oikein rentouttavaa talviaikaa kaikille ja nautitaan tänään siitä yhden tunnin lisäyksestä päivään!2 kommenttia

  1. Siis kuka on keksinyt koko tyhmän kellojen siirron? :D Meillä menee lasten kanssa AINA elämä sekaisin, siirryttiinpä sitten talvi- tai kesäaikaan. Hohhoijaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta! Minusta voitaisiin samassa ajassa pysyä ympäri vuoden :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.