Lokakuun alku ja eiliset juhlat

18. lokakuuta 2015


Lokakuu on aina ollut jostain syystä yksi minun suosikkikuukausista. Siihen syinä ehkä on oman tytön syntymäkuukausi, omat nimipäivät, Halloween, lähestyvä joulu ja muut mukavat jutut. Lokakuu onkin siis aika juhlakuu meidän perheelle. Tässä kuussa pääsee monta kertaa keittämään kahvit ja leipomaan ihania herkkuja sukulaisille ja ystäville. Tyttömme odottavat jo innoissaan omia syntymäpäiviä ja niistä kysellään joka päivä, josko tänään olisi jo syntymäpäivä. Tyttömme ovat jo kerenneet muodostamaan aika laajan lahjalistan siitä, mitä he toivoisivat syntymäpäivälahjaksi. Tytöilläni on nimittäin alle vuoden ikäero, kun vanhempi tyttöni on syntynyt marraskuun alussa ja nuorempi lokakuun lopussa. Loppukuu on siis pelkkää juhlaa, kun pääsen järjestämään erikseen kaverisynttärit ja syntymäpäivät sukulaisille.

Eilenkin juhlistettiin oikein urakalla ystäväni kolmekymppisissä, jossa nauru raikasi ja oli erittäin mukavaa. Eiliseksi siunaantui vielä upea, aurinkoinen ilma, joka kruunasi juhlat. Ensimmäistä kertaa tänä syksynä päätin itsekin hieman päästellä höyryjä ja ottaa syömisen ja juomisen kanssa rennon letkeästi. Turha stressi pois ja päätös juhlista nauttimisesta. Turha sitä on stressaa ja kiristellä hampaita tarjoilujen edessä. Joskus voi antaa itselleen luvan nauttia. Ja niin nautinkin! Tämä syksy on ollut hieman stressaavaa aikaa, joten pieni irtiotto arjesta teki kyllä tälle naiselle ihmeitä. Hyvät ystävät ympärillä sitä unohtaa stressin ja arjen hetkeksi. Päivällä, kun lähdimme suunnistamaan kohti juhlia parhaan ystäväni kanssa, naureskelin pukeneeni ensimmäistä kertaa talvitakin päälle tänä syksynä. Juhlia nimittäin vietettiin sisällä ja ulkona, joten talvitakki, pipo ja hanskat tuli todella tarpeeseen. Parhaiden ystävien seurassa sitä aika ja kuluu niin nopeasti, ihan kuin nuoruusvuosina.
Viime viikolla olimme tyttöjen kanssa ulkoilemassa ja matkalla puistoon, kunnes huomasimme kauniin sateenkaaren silmiemme edessä. Vanhempi tyttömme alkoi luettelemaan sateenkaaren värejä, samalla kun katselimme värikkäiden lehtien putoavan tuulesta jalkojen juureen. Siinä hetkessä tuli taas pitkästä aikaa pysähdyttyä paikoilleen ja todettua kuinka hienoa aikaa syksy ja lokakuu oikeastaan onkaan. Sitä vaan yleensä kulkee eteenpäin katsomatta ja pysähtymättä tähän hetkeen, mutta nyt kuluva hetki sai itsenikin rentoutumaan ja nauttimaan tästä päivästä. Matkamme jatkui leikkipuistoon, jossa oli mukava tavata parasta ystävää. Kummankin tytöt pääsivät kolmisin peuhaamaan leikkipuistoon ja tekemään hiekkakakkuja. 

Lokakuussa pitää nauttia pitkistä aamukahveista, hämärtyvistä iltahetkistä, kauniista ruusuista, luonnon upeasta värikylvystä ja raikkaista lenkkeilyhetkistä! Nyt luonto tarjoaa kauneutta meille jaettavaksi ja harvoin sitä pääsee ihastelemaan sateenkaaria keskellä päivää. Tämä tyttö lähtee nyt kävelemään heti aamusta kohti eilistä juhlapaikkaa noutamaan omaa autoa ja siitä suoraan salille vetämään kunnon hikisen salitreenin. Niistä lokakuun sunnuntaiaamut on minun elämässä tehty!

2 kommenttia

 1. Ihanaa kun joku muukin on täysin syksy ihminen :) itsekkin rakastan syksyä ja piemeneviä iltoja.

  Tosin nyt kun on muuttanut maalle peltojen keskelle, kaipaa valoa hieman enemmän. Joten oman pihan valaistus on tehtävä nyt :D
  Eihän täällä pellolla ole valoja mailla eikä halmeilla.

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo taulut. :)
  Meillä taitaa olla aika samanikäiset tytöt. Vanhempi on syntynyt lokakuun lopussa ja nuorempi marraskuun puolessa välissä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.