Olohuoneen syksyisiä muutoksia

19. lokakuuta 2015


Oikein hyvää huomenta muruset!

On tämä syksy upeaa aikaa ja kylmiin aamuihin herääminen ei tunnu yhtään tuskaiselta. Arkisista aamupuuhista on tullut jo niin automaattisia, että samaa kaavaa on hyvä jatkaa. Itse sitä jo herää ennen kun puhelimen herätys soi ja laittaa itsensä työkuntoon. Tämän jälkeen tyttöjen herätys, pukeminen ja matka kohti päiväkotia alkaa. Arkiaamun parhaimpia hetkiä on, kun ajelee kohti työpaikkaa Espooseen pienessä aamuruuhkassa ja radiosta pauhaa hyvä musiikki. Joskus sitä oikein pysähtyy miettimään, kuinka onnekas sitä oikeastaan onkaan, kun voi nauttia aamuruuhkan pienistä hetkistä ja kääntää ne positiivisiksi asioiksi. Silloin hiljainen eteneminen ruuhkassa ei harmita yhtään, vaan siinä saa oikeastaan mieli lepää hetken, ennen kun työnteko alkaa.


Meidän olohuonekin on saanut olla hetken omassa rauhassa, kunnes innostuin hieman kokeilemaan uusia asioita ja siirtämään makuuhuoneen Kodin1:n valkoisen, nahkaisen rahin olohuoneen sohvien väliin. Riviera Maisonin kromiset sohvapöydät olivat jo pitkän aikaa tuntuneet aika turhilta, koska mitään asioita ei pöydillä tullut tehtyä. Kaikki asiat tuli suoritettua keittiön pöydän ääressä ja kahvitkin nautittua sohvalla kupin asettaen sohvan käsinojalle. Niinpä päätinkin hetken kokeilla uudenlaista ratkaisua ja siirtää valkoisen rahin sohvien väliin. Siinä se on nyt muutaman viikon jo majaillut ja tämä ratkaisu on toiminut meillä hyvin. Rahin päälle asetin valkoisen taljan ja Riviera Maisonin läpinäkyvän lasimaljakon. Pieni muutos, mutta olohuone raikastui syksyiseen ja talvisempaan moodiin hetkessä. Jos sohvapöytää tai jonkinlaista tasoa alkaa kaipaamaan, niin valkoisen rahin voi helposti siirtää takaisin makuuhuoneeseen oleilemaan.

Oman kodin pienet muutokset on kiva toteuttaa ihan tavaroita siirtämällä ja uusi ilme syntyy hyvin helposti. Tästä onkin taas kiva jatkaa kaunista syksyistä viikkoa ja nauttia pienistä arjen asioista. Itselläni mielessä pyörii jo kovin viikonlopun juhlat. Tyttömme ensimmäiset kaverisynttärit on lauantain ohjelmassa ja ensi kerralla ajattelinkin kirjoittaa koristeluideoista.

Iloa uuteen viikkoon!


8 kommenttia

 1. Kiva pieni raikastus, Rahi tuo lämmintä tunnelmaa olkkariin, ihanalle näyttää <3 - t tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kivasti saa pientä muutosta ihan vain huonekaluja siirtämällä :)

   Poista
 2. Mielestäni todella raikas muutos :) <3 Juuri talvea kohti mennään niin tulee se lämpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Ensi viikolla alkaa jo marraskuu, iiks!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos Jonna <3 Hieman vaihtelua perinteiseen :)

   Poista
 4. Näyttää kyllä tosi kivalta rahi tuossakin! Pienillä muutoksilla saa paljon aikaan. Aina ei tarvitse ostaa uutta :) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ihana!

   Kiva tehdä välillä pieniä muutoksia ihan vain huonekalujen paikkoja vaihtamalla. Halpa ratkaisu ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.