Pikku E - 2 vee!

24. lokakuuta 2015


Iloista iltapäivää kaikille!

Tänään ja oikeastaan hetken päästä on käynnistymässä meillä suuret juhlat, kun pikkuinen tyttöni täyttää tänään kaksi vuotta kello 14.39. Syntymä on niin tuoreessa muistissa vielä, vaikka siitä onkin kaksi vuotta aikaa. Kaikki tapahtui niin nopeasti ja kivuttomasti sairaalassa ja äidille jäi ihan mahtava fiilis tästä synnytyksestä. Tasan kaksi vuotta sitten meille syntyi maailman suloisin pikkuinen, mustahiuksinen tyttö nenä poskella. Synnytys oli niin nopea, että tyttömme nenä ei kerennyt mukaan, vaan hän todella syntyi nenä poskeen taipuneena. Onneksi nenä palautui jo seuraavana päivänä normaaliksi. Hauskoja muistoja synnytyksestä, syntymästä ja sen jälkeisestä ajasta. Sehän oli kuin eilen. Kaksi vuotta on kulunut niin hurjaa vauhtia, että itsekään ei meinaa tyttöjen kasvussa perässä pysyä.

Tänään siis juhlistetaan tyttöjemme yhteissyntymäpäiviä heidän parhaiden ystävien seurassa. Tiedossa on kakkua, jäätelöä ja vaikka mitä mahtavia herkkuja. Eilen tuli leivottua, tänään aamulla vatkain alkoi jo seitsemältä käymään ja kaikki valmistuu toivottavasti ajallaan. Ainoastaan koristelut meni pienen fiban takia uusiksi, joten mustavalkoinen teema muuttui musta-valko-pinkki- teemaksi. Mutta ei se ole niin vakavaa. Pääasia, että lapsilla on hauskaa ja syötävää on tarpeeksi. Olen niin ylpeä valmistamastani kakusta ja sen ulkonäöstä, että voin kerrankin olla ylpeä leipomuksistani. Katsotaan vaan minkälainen maku kakkuun tuli. Ulkonäkö on ainakin plussan puolella, hih!

Juhlat voi hetken päästä käynnistyä!


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.