Ruusut piristämään etätöitä!

16. lokakuuta 2015
Oikein mukavaa ja kirpsakkaa perjantaiaamua muruliinit!


Täällä etätöiden parissa odotetaan kovasti jo huomista päivää ja viikonlopun käynnistymistä, koska tiedossa olisi taas yhden ystävän riennokkaat kolmekymppiset. Satavarmasti tiedossa hauskanpitoa, paljon naurua ja hyvää mieltä. Juhla kuin juhla tuo mukavaa vaihtelua viikonlopun rutiineihin ja aina välillä on hyvä päästä viihteelle. Huomenna otetaan siis kaikki irti ja juhlitaan ystävän vanhentumista. Lahja on valmiiksi pakattu, vaatteet katsottu ja mieli korkealla. Tästä viikonlopusta tulee varmasti ikimuistettava, jälleen kerran! Nappaan vielä parhaan kaverini kyytiin matkalta ja sitten on aika tyttöjen lähteä pitkästä aikaa viihteen saralle. Luvassa kuohuvaa, hyviä tarjoiluja ja hauskaa yhdessäoloa. 

Viime viikolla kirjoitin oman kodin tyhjennyssuunnitelmista ja tavaran vähentämisestä. Erittäin hyvin olen saanut vietyä vaatteita ja tekstiilejä kiertoon. Myös huuto.net-profiilini on täyttynyt hyvin tavarasta ja muutama sisustustavara onkin jo lähtenyt kohti uutta kotia. Viime vuonna päätin pitää yhden kuukauden taukoa ostosten tekemisestä ja se onnistui todella hyvin. Ajattelin saman teeman ottaa taas tammikuussa käyttöön ja pitää tammikuu 2016 "älä osta mitään"-kuukauden. Tammikuu on vielä yleensä alennusmyyntien huippuaikaa, mutta kaupat yleensä aloittavat alennysmyynnit jo ennen joulua tai ihan viimeistään joulun jälkeen. Ehkä minäkin kerkiän tekemään tarvittavat aleostokset joulukuussa. Osotoslistalla on jo nyt lasten ensi talven vaatteita ja kengät.

Tästä on hyvä jatkaa alemietintöjen jälkeen perjantain osalta etätöitä, olla tehokas ja hyppää viikonloppumoodiin heti kolmen jälkeen. Tiedossa olisi vielä salitreeni, lapsien hoidosta haku ja yhteinen kauppareissu. Meidän tytöt tykkää käydä kaupassa ja siksi olenkin ottanut ihan joka viikkoiseksi perinteeksi käydä tyttöjen kanssa yhdessä tekemässä viikonloppuostokset Prismasta. Toinen pääsee autokärryyn ajamaan ja toinen yläpuolelle istumaan. Kaikilla on mukavaa ja tyttöjen huippuhetki koko reissussa on se, kun he saavat valita minkä väriset Angry Birds-jugurtit ja viikonloppukukat kotiimme ostetaan.

Mukava viikonloppu tiedossa!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.