Sairastamista ja tavaran myyntiin laittoa

29. lokakuuta 2015


Hyvää huomenta!

Oi miten ihana pakkasaamu tänään olikaan! Jotenkin auttoi omaan fiilikseen, nimittäin koko viime yö tuli valvottua vanhemman tytön sairastaessa. Otin kummallekin tytölle neuvolassa influenssarokotteet ja nyt minun pikkuinen, vanhempi tyttöni siitä sai kuumeen, joka nousi eilen illalla. Toivottavasti kuume laskisi pian. Vanhempi tyttöni on aina saanut joka rokotuksesta kuumeen ja tälläkään kertaa siltä ei vältytty. Nuorempi tyttöni ei ole ainakaan vielä oireillut mitenkään, mutta katsotaan nyt miten hänen käy. Meillä on vielä lauantaina ja sunnuntaina tiedossa kahdet juhlat, joten toivotaan huomisen tuovan tullessaan jo kuumeettoman päivän. Mutta tämän tiesin kun rokotteet tytöille otin. Itse sairastin todella kovan influenssan keväällä ja sitä en toivo kenellekään.

Ajattelin muuten ihan lyhyesti täällä vinkata siitä, että olen laittanut sisustustavaroita huuto.netin puolelle myyntiin. Myytävänä on Kartellia, Riviera Maisonia ja muuta mukavaa. Kaikki tavarat voi noutaa Lohjalta tai arkena 7-15 välillä Espoon Ikealta tai Espoon Kilosta. Myös lähetys onnistuu tiettyjen tavaroiden kohdalla. Jos sinulla on jotain kysyttävää niin sähköpostia voi aiheesta laittaa suoraan minulle padmerine@coconutwhite.com. Tässä on vielä muutama kuva parista myytävästä sisustustavarasta. Nämä ja loput myynnissä olevat tavarat löytyy kohteistani huuto.netistä


Kartellin valkoinen Ghost peili

Fairytale-maljakko Riviera Maison koko M


Oikein kivaa päivää kaikille!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.