Syksy Riviera Maisonin hurrikaanissa iltahämärissä

14. lokakuuta 2015

Oikein hyvää huomenta!Ihana herätä taas tähän syksyisen hyiseen ilmaan. Mittari näyttää jo miinusasteita, mutta tuulen kanssa lämpötilat alkavat menemään kohta reippaasti pakkasen puolelle. Lokakuun puoliväli on melkein saavutettu ja marraskuu lähestyy. Kauniin syksyn kunniaksi ajattelin koristella omaa kotia hieman syksyisemmäksi ja käyttää koristelussa luonnosta löytyviä koristeita. Kävinkin viime viikolla vanhempieni luona, joiden koti sijaitsee mukavasti rinteessä minne kerääntyy pihalle vaikka minkälaisia luonnon kasveja, lehtiä ja muita tuulen mukana kulkeutuvia juttuja. Meidän vanhempien pihalla kasvaa erilaisia puita, mutta heidän naapurissa kasvaa kaunis vaahtera. Nyt kun säät on kylmentynyt ja puut ja puun lehdet on saanut lisää väriä osakseen, on puun lehdet lähtenyt putoamaan ja kulkeutumaan tuulen mukana. Meidän vanhempien pihalle putoilee naapurien vaahteran lehtiä ja siitähän minä yksi päivä riemastuin.


Vanhempien terassin vierusta oli täynnä väriloistoa aina keltaisesta oikein tummanpunaiseen väriin. Terassin vierustalle oli nimittäin lentänyt juuri kyseisen vaahteran kellastuneita lehtiä, jotka minä keräsin ilomielin mukaan omaan kotiin. Naureskelinkin omalle äidilleni, että ilomielin voin tulla heiltä käsin poimimaan lehdet omaan kotiin. Turha niitä muutamaa kymmentä on haravoida ja heittää kompostoriin, kun minä ne mielelläni kotiutan. Niinpä tartuinkin tuumasta toimeen ja keräsin mukaan yhdessä tyttöjeni kanssa kauneimmat vaahteranlehdet mitä vanhempieni terassin vierustalta löytyi. Minulla oli jo valmiiksi idea asettaa lehdet Riviera Maisonin Double Hurricanen sisään. Lehdet antaisivat hurrikaanille ja kodillemme hieman lisää lämpöä ja syksyistä fiilistä. Lehdet asetin isomman hurrikaanin sisään. Näin olisi turvallista polttaa kynttilää pienemmän hurrikaanin sisällä ja pelko lehtien syttymisestä tuleen olisi poissa. Ainahan vahinkoja voi käydä ja kynttilästä voi lentää mitä vain, mutta poltan kynttilää hurrikaanin sisällä valvotusti.

Kyllä nämä aamu- ja iltahämärät on kyllä päivän kauneimpia hetkiä tällä hetkellä. Aurinko kun laskee ja nousee, syntyy siitä upeat värit taivaalle. Muille voi tuntua oudolta hehkuttaa syksyä, koska syksy on tunnetusti hieman synkkämielisempää aikaa. Itselleni syksy on kaunista aikaa, jolloin luonnon värikkyydestä pitää nauttia ja sitä hyödyntää. Seuraavaksi voisi mennä keräämään vielä muutaman kävyn mukaansa ja täydentää tätä syksyistä asetelmaa. Eikun mielikuvitus valloilleen!


4 kommenttia

  1. Nätti!! Mä niin rakastan syksyä itse, se on varsinkin tänä vuonna ollut taivaallisen kaunis, ilman vesisateita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Syksy on kaunista aikaa, josta pitäisi osata nauttia :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.