Syksyinen terassi

9. lokakuuta 2015


Taas olisi perjantai ja aika toivottaa teille oikein raikasta, syksyistä huomenta murut!

Syksy on kyllä hellinyt meitä upealla tavalla ja olemme jo hetken päässeet nauttimaan upeista ilmoista. Syksyyn kuuluu vesisateet ja epävakaiset säät, mutta mielestäni tämä syksy on tähän mennessä ollut aika lempeä. Viime viikolla puhalsi kunnon tuuli, kun Valioksi ristitty myrsky saavutti meidät perjantai-illalla ja yön aikana. Aamulla kun heräsimme tyttöjen kanssa, huomasimme terassimme olevan aivan sikinsokin myrskytuulien voimasta. Ulkokalusteiden pehmusteet oli saanut täysin uudet paikat, kun osa pehmusteista oli lennellyt pitkin pihaa. Yksi sohvan pehmuste löytyi jopa tieltä asti. Tämä vaan osoitti sen, että kun myrskyvaroituksia annetaan, niin ehkä kannattaisi jo ennakkoon kerätä kaikki liikkuvat ja helposti irtoavat tekstiilit terasseilta pois.

Myrskyn jälkeen on poutasää, niinkuin eräässä tutussa laulussakin sanotaan. Kun kaikki tuhot oli korjattu, oli aika asettaa hieman syksyisiä kukkia myös takaterassille. Vanhat kesäkukat saivat siirtyä roskiin vihdoin ja viimein. Oli ne kyllä aika väsyneen näköisetkin. Takaterassin Ikean kromiseen cooleriin pääsi samanlaiset callunat ja hopealangat mitä etupihan Lechuzan ruukuistakin löytyy. Jotenkin näiden kahden yhdistelmä on erittäin mieleen ja viehättää omaa silmää. Tämä yhdistelmä on myös erittäin helppohoitoinen ja pärjää hyvin pakkasilmoissakin. Viime viikolla kävimme jo yksi yö lähellä pakkaslukemia, kun aamulla mittari näytti vain +3,5 astetta. Tällä viikolla on herätty melkein joka aamu pakkaslukemissa. Sieltä se talvi pikkuhiljaa alkaa saapumaan ja vihdoinkin voi hyvällä mielellä alkaa pukemaan villatakkeja ja villasukkia päälle.

Nämä kuvat tulikin napattua kauniissa aamuhämärässä, auringon noustessa,


Tästä on taas erittäin hyvä startata tulevaa viikonloppua siivoamalla koti putipuhtaaksi, keittämällä aamuteet ja nauttimalla siitä kaikesta hienosta mitä luonto tällä hetkellä meille tarjoaa. Taidankin nauttia iltapalan tämän raikkaan päivän kunniaksi terassilla lämpimän viltin alla. Kyllä kuuma tee ja iltapuuro maistuu niin paljon paremmalta, kun sen ulkona viileässä ilmassa nauttii auringon laskiessa. Kuvistakin välittyy kaunis hetki, kun aurinko alkaa paistaa ja nousee talomme takaa. Tästä aamusta tulee varmasti yhtä kaunis kuin viime lauantaiaamusta myrskyn jälkeen.


1 kommentti

  1. Kaunis syksyinen asetelma. <3 Ja tosi kiva idea tuo cooleri niiden sijoittamiseen. :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.