Syksyiset istutukset Lechuzan ruukkuihin

5. lokakuuta 2015Hyvää huomenta uuteen lokakuiseen viikkoon!

Viikonloppu sujahti ihan hetkessä ohitse monien juhlien merkeissä. Oli tunnelmallista syntymäpäivää ja hauskat nimipäiväjuhlat. Kahvia kului enemmän kuin laki sallii ja vatsa on ihan turvonnut kaikesta kahvin määrästä. Mutta joskus sitä pitää vain irrotella eikä aina olla niin vakavaa. Paljon ehti viikonlopun aikana tapahtumaan ja itsekin kerkesin hieman hoitaa kotiamme ja asettamaan syksyistä fiilistä sekä sisä- että ulkopuolelle. Kävin nimittäin juuri ennen viikonloppua hankkimassa syksyisiä kasveja ja kukkia paikallisesta Prismasta. Viikonloppuna odotti istuttamiset ja hyvin ehdin kaiken saamaan valmiiksi monista juhlista huolimatta.

Istutin pihallemme sisääntuloon harmaisiin Lechuzan ruukkuihin muutaman callunan ja hopealangan. Kesäiset krysamteenit saivat siirtyä takaterassille ja tilalle saapui kauniin syksyiset callunat. Nyt kun ilmat on selvästi kylmentynyt, oli hyvä aika saada ulkokasveihin hieman eloa ja väriä. Ihanasti ruska alkaa jo näkyä luonnossa ja meidänkin pihalla. Viime viikolla vanhempieni pihalta löytyi upea vaahteranlehti, joka oli puoliksi keltainen ja puoliksi tulenpunainen. Upeat värit alkavat siis näkyä puissa ja muussa kasvillisuudessa.

Meidän punaista taloa vasten oli mukava saada hieman väriä ja vaaleutta, kun ruukkuihin pujahti kaunis marjapuuron värinen calluna ja vaalean hopeinen hopealanka. Kukkien vaihto on kyllä todella mukavaa ja vähän terapeuttista hommaa, jossa mieli saa rauhassa lepää. Seuraavaksi pitäisi vielä jaksaa panostaa takaterassiin ja laittaa sitä hieman syksyisempään kuntoon. Terassikalusteet saavat majailla syksyn ajan omilla paikoillaan, mutta grilli tulee saamaan kyytiä ja saa jatkaa matkaansa suoraan kaatopaikalle. Tämän jälkeen muutama lyhdyn lisäys terassille, lisää vilttejä ja lämmintä tekstiiliä sohville ja terassi on valmis ottamaan syksyn ja talven vastaan!

Tästä onkin hyvä käynnistää taas kaunis lokakuun viikko ja toivotankin syksyisiä tunnelmia kaikille päivään. Nautitaan tästä lyhyestä syksystä, joka kohta voikin jo muuttua talvisemmaksi ensilumen jo pohjoiseen saavuttua.


2 kommenttia

  1. On kyllä kauniita nuo asetelmat. Teillä on hyvä väri talossa ja tuo harmaa on hyvä kontrasti punaiselle. Tuollaiset ruukut ovat olleet etsinnässä itselläkin. Onko niissä erikseen istutusruukut? Mulla on blgoissa arvonta, käy kurkkaamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Näissä ruukuissa on erikseen istutusruukut, jossa on kahvat. Näin istutuksen yhteydessä on helppo nostaa sisäosa pois, laittaa kukat paikalleen ja takaisin ruukun sisään.

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.