Tyttöjen syntymäpäivien suunnittelua

21. lokakuuta 2015

Hyvää ja riemukasta keskiviikkoa ihanat!

Täällä ruudun takana on täysi suunnittelu- ja koristelupöhinä päällä, kun tulevana viikonloppuna vietetään tyttöjen yhteissyntymäpäiviä heidän ystävien kanssa. Eli kaverisynttärit tiedossa tänä viikonloppuna ja seuraavana viikonloppuna sukulaissynttärit. Kiva päästä järjestää kahteen kertaan juhlat meidän kotona. Tyttömme ovat syntyneet alle vuoden ikäerolla hyvin lähekkäin, joten yhteissyntymäpäiviä vietetään joka vuosi niin kauan, kunnes tyttömme alkavat haluamaan omat syntymäpäiväjuhlat. Yhteissyntymäpäivissä on se etu, että kummatkin tytöt saa lahjoja ja on huomion keskipisteenä. Päiväkodissa tytöt saa juhlia erikseen omia syntymäpäiviä päiväkotikavereiden kanssa herkutellen omissa ryhmissään. 

Tänä vuonna ajattelin jatkaa sisustuksessani valitsemaa mustavalkoista teemaa ja laajentaa sen myös lasten syntymäpäiville. Tarkoitus olisi koristella meidän koti mustavalkoisin koristein, joita voi myöhemminkin hyödyntää uudemman kerran. Tilauksen mustavalkoisista koristeista tein viime viikolla ja tänään menen ne postista noutamaan. Jotta kerkeän kaiken toteuttamaan, tulee koristelu aloittaa jo perjantai-iltana ja viimeistelyt tehdä sitten lauantaiaamuna. Koko lauantai kuluu kumminkin leipomisen parissa, joten aika koristelulle pitää hyödyntää jo edellisenä päivänä.

Syntymäpäivälahjat olen jo hyvissä ajoin hoitanut viime kuussa, ettei lahjojen hankinta jäisi viime tippaan. Tyttömme ovat niin innoissaan lastensarjasta nimeltä Ryhmä Hau ja meiltä löytyykin kotoa kaikki sarjan hahmot ja figuurit. Samaan sarjaan oli ilmestynyt iso vartiotorni mikä tv-ohjelmassa on koko ohjelman keskipisteessä, joten päätin aikoja sitten hankkia tämän loppuunmyydyn Ryhmä Hau vartiotornin meidän tytöille yhteiseksi lahjaksi. Tiesin tornin olevan tyttöjen ykköstoive, joten onneksi sain sen ajoissa hankittua. Muita asioita toivelistalla oli muovailuvaha, Sylvanian Families-sarjan erilaiset hahmot ja erilaiset piirustusvälineet.

Mustavalkoisia syntymäpäiviä odotellessa!


Kuvat: Juhlacenter ja Pinterest

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.