Airamin havuköynnös takan päälle

18. marraskuuta 2015


Hyvää päivää marraskuiseen ja niin sateiseen iltapäivään!

Hui miten sateinen ilma tänä aamuna olikaan. Odotan jo niin, että sitä saa oikeasti laittaa talvitakin päälle ja alkaa sovittelemaan lämmintä pipoa päähän aamuisin töihin lähtiessä. Viime vuonna tähän aikaan olimme saaneet lunta maahan, mutta tänä vuonna lunta ei ole meille vielä etelään satanut. Talvirenkaat on autoihin vaihdettu jo lokakuun puolella ja olisikin mukava päästä ajelemaan lumisissa keleissä. Lumitöiden tekeminen on joillekin ihmisille täyttä tuskaa, mutta itse tykkään lumitöiden tekemisestä. Tytöt pääsevät pihalle leikkimään ja äiti pääsee harrastamaan hyötyliikuntaa lunta pihalta työntäessä. Lunta siis jo niin kovin odotellessa!

Jotta jouluinen tunnelma ei jäisi lumesta kiinni, päätinkin aloittaa joulukoristeiden lisäämisen muuallekin kotiimme, kuin pelkästään eteiseen. Olohuone ja keittiömme pääsivät nauttimaan myös joulusta, kun lisäsin eilen takan päälle viime vuonna hankkimani Airamin valokoristeisen havuköynnöksen. Havuköynnös on kyllä yksi suosikkielementti jouluisessa sisustuksessa. Hyvin amerikan henkistä, mutta niin joulun tuntua tuovaa. Havuköynnöksestä lähtee jonkin verran muovisia "havuja" irti sitä takan päälle asetellessa, mutta muuten se on kyllä upea ilmestys. Nyt kotimme olohuone loistaa koko vuorokauden ympäri heleää valoa koko taloomme. Makuuhuoneestamme on suora näköyhteys takkaan ja huomasin eilen nukkumaan mentäessä vain katselevani takkaa ja sen päällä olevaa köynnöstä, kun uni ei meinannut saapua. Vähän aikaa köynnöstä katsellessa ajatukset alkoivat rauhoittua ja uni saavutti minutkin.

Nämäkin kuvat otin iltahämärän laskeutuessa. Tuntuu, että päiväsaikaankin on niin pimeetä, että sitä oikein kaipaa aurinkoa ja kaunista auringon paistetta. Kun lumipeite saataisiin Etelä-Suomeen, toisi se rutkasti valoa iltoihin ja sisätiloihinkin. Mutta nyt mennään vielä hämärällä meiningillä.

2 kommenttia

 1. Kaunista - minulla oli kyllä ihan mielikuva, että teillä on makuuhuoneet käytävän varrella eikä olohuoneen reunalla, mutta näin ne mielikuvat osoittautuvat vääriksi.

  /H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuuhuoneet on käytävän varrella, mutta takka on käytävään nähden toisessa reunassa ja siksi aikuisten makuuhuoneesta näkee takan 😊

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.