Ensimmäiset joulukoristeet esille isänpäivänä

8. marraskuuta 2015


Oikein kaunista isänpäivän aamua!

Tänään on erittäin tärkeä päivä, koska tänään juhlitaan kaikkia maailman isiä. Oma isäni on koko elämäni ollut erittäin tärkeä ihminen minulle, johon voi aina tukeutua ja jota suuresti arvostan. Oma isäni on päässyt jo kunnioitettavaan seitsemänkymmenen ikävuoden pariin ja toivottavasti saamme viettää vielä todella monet isänpäivät yhdessä. Tänäänkin olisi tiedossa juhlintaa omaan perheen ja suvun kanssa, kun menemme juhlistamaan omaa isääni. Olenkin yllätykseksi leiponut omalle isälleni "kakun" ja hankkinut pienen, merkityksellisen lahjan. Oman isäni yksi suosikkiherkku nimittäin on perinteiset mokkapalat ja päätinkin täyden pellillisen sinisillä strösselikoristeilla itse valmistaa. Sen oma isäni on ansainnut. Joten tänään juhlitaan täällä Suomessa kaikkia isiä ympäri maailman ansaitusti. 

"Isän suuret kädet
hypittivät polvilla,
nostivat olkapäille,
kantoivat sylissä,
veistivät leluja.
Isän suuret karheat kädet
sanoivat pitkin päivää:
Rakastan sinua lapsi.
Ne olivat teon sanoja,
niin vahvoja
että kantavat
halki elämän."
– Maaria Leinonen –
Isänpäivän kunniaksi ajattelin viritellä ensimmäiset joulukoristeetkin esille omaan kotiin. Ensimmäiset koristeet pääsivät esille olohuoneen valkoisen Bestå-lipaston päälle. Tv-taso sai vaaleutta ja kimallusta Stockmannin poron, burlesque-maskin ja Riviera Maisonin pienen hurrikaanin avulla. Hurrikaanin sisälle asetin viime viikolla ostamani herkän lasisen kuusen koristeen, jonka sisässä majailee hopeisia pikkuporoja ja tekolunta. Minun pienet tyttöni olivat erittäin innoissaan, kun pääsivät vihdoinkin lisäilemään omaan kotiin joulukoristeita. Vanhempi tyttöni olisi halunut asetella koristeita koko taloon, mutta itse vielkä hieman hillitsin häntä. Lupasin tytöille, että voimme vaikka joka toinen päivä laittaa aina jotain pientä jouluista tavaraa esille. Joululeipomisetkin voi vihdoinkin aloittaa. Miltä kuulostaisi marraskuiset joulutortut yhdistettynä tunnelmalliseen glögihetkeen? Vielä kun saisi hieman lumisadetta, niin tunnelma olisi täydellinen.

Oikein kaunista ja tunnelmallista isänpäivää kaikille!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.