Eteisen mustan hohdokasta joulutunnelmaa

16. marraskuuta 2015


Oikein sateista, mutta kaunista marraskuun uutta viikkoa! 

Marraskuun puoliväli on saavutettu ja joulu alkaa lähestymään. Nyt on siis virallisesti hyvä alkaa julkaisemaan pelkkiä jouluisia postauksia, koska omat ajatukset pyörii täysin jouluisissa tunnelmissa. Kodissamme olen alkanut jo soittaa Michael Bublen jouluisia kappaleita ja ensimmäiset glögit on tullut jo maisteltua. Jouluiseen tunnelmaan on siis hyvin helposti päästy ja onhan tämä jouluihmiselle ehdottomasti vuoden parasta aikaa. Mieli lepää ja minkäänlaista stressiä joulusta ei ole. Kaikki joulukoristeet olen jo kaivanut kaapin syövereistä esille ja lajitellut ne esille tuleviin ja takaisin kaappiin meneviin. Ensimmäiset joulun tunnelmaa lähemmäs vievät koristeet nimittäin pääsivät eilen esille kotini eteiseen.

Eteisen joulu on tänä vuonna mustavalkoinen ja hyvin yksinkertainen. Viime vuonna eteisemme oli hyvin koristeellinen ja bling bling, mutta tänä vuonna se sai säilyttää mustavalkoisuuden ja sai lisää pehmeyttä valkoisista taljoista. Eteisen lattialle asetin AmandaB:n kynttilänjalat ja valkoiset kynttilät. Kynttilänjalat saivat siirtyä makuuhuoneen ikkunalta eteiseen toivottamaan vieraat tervetulleiksi. Hyvin yksinkertainen joulukoristelu eteisessä tällä kertaa. Viime vuoden joulukuvia katsellessa voi todeta eteisemme olleen hyvin koristeellinen ja tänä vuonna mustavalkoinen linja on ihan mukavaa vaihtelua. Eteiseen on sitten viime kerran ilmestynyt peilin ympärille pattereilla toimivat höyhenvalot, jotka hohtavat kaunista kajoa eteisessä.Tästä se joulufiilis vaan nousee!


5 kommenttia

 1. Ihana!! :) ihan mielenkiinnosta kyselen, että miten teillä tuollaiset kynttilät toimivat kun pieniä lapsia kuitenkin talossa? Etkö pelkää että riehaantuessa kynttilät kaatuisivat? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä polttelen kynttilöitä noissa silloin kun lapset ei ole kotona tai on jo nukkumassa. En ota riskiä heidän ollessa lähellä <3

   Poista
  2. No niin mä vähä ajattelinkin! :D ajattelin että millä ilmeellä oot saanut lapset koulutettua <3

   Poista
 2. Miten teillä on toiminut vaalea (parketti / laminaatti?) lattia eteisessä? Mietin vain kun meillä on itsellä eteisessä laatat ja lattialämmitys (niin kuin koko alakerrassa), ja hiekkaa ja kosteutta tulee lasten kanssa ainakin meillä aika paljon syksyllä ja keväällä sisään. Voisin vain kuvitella, että parketti / laminaatti olisi nopeasti huonossa jamassa. Vai putsaatteko / riisutteko lapset jo ulkona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lattia on ihan alkuperäisessä kunnossa. Hiekkaa ja kiviä tulee sisään, mutta lattiamme ei kyllä ole kärsinyt siitä yhtään ja mitään jälkiä eteiseen ei ole syntynyt. Lattiamme on laminaattia. Normaalisti siis riisumme sisällä ja kengilläkin kävellään suoraan laminaatilla.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.