Illalla tiedossa: naisten pikkujoulut!

28. marraskuuta 2015


Tänään on ihan huippupäivä!

Täällä hämärässä valmistelen jo kovaa tahtia naisten pikkujouluja, jotka tänään minulla on kunnia järjestää. Rakastan juhlien järjestämistä ja oman kodin koristeleminen juhlaa varten on aina niin mukavaa ja lempipuuhaani. Pöytä on katettu, jouluinen jälkiruoka valmistettu jääkaappiin valmiiksi ja skumpat laitettu kylmään odottamaan vieraita. Tänään rentoudutaan aikuisten naisten kesken ja herkutellaan kaikilla ihanilla, jouluisilla herkuilla. Odotan jo pääseväni juustotarjottimen kimppuun! Vielä pari tuntia aikaa siivota, imuroida koko talo ja alkaa valmistautumaan. Vaatteet on jo valmiiksi katsottu, eli mitään ei tarvitse enää suuremmin suunnitella. 

Eihän tässä meinaa oikein housuissa pysyä, koska olen odottanut tätä päivää ja iltaa jo kauan. Kauan sitten merkkasimme tämän lauantain kalenteriin ja sovimme viettävämme naisten kesken pikkujouluja. Ihanaa, että päivä toteutui ja tänään kuusi parasta ystävää pääsee rentoutumaan hyvän ruoan, juoman ja vielä paremman seuran kanssa. Tänään skoolataan joululle, ystävyydelle ja kaikille asioille mikä tekee meidät iloisiksi ja onnellisiksi. Luvassa siis naurua, itkua ja varmasti kaikkea siltä väliltä kun naiset pääsee viihteelle.

Teemaksi valikoitui tänään siis hyvin timanttiset pikkujoulut! 
Oikein hauskaa päivää kaikille!


4 kommenttia

  1. Selvästi naisenerginen ilta tiedossa siellä!:) ihana kattaus!

    VastaaPoista
  2. Hei, kiva kattaus. Mistä noi ihanat joulutähdet lautasilla?

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.