Jouluinen asetelma hurrikaanissa

30. marraskuuta 2015


Oikein kaunista marraskuun viimeistä päivää kaikille!

Tänään eletään marraskuun viimeistä päivää ja huomenna vihdoin ja viimein käynnistyy joulukuu. On sitä joulukuuta odotettukin. Joka vuosi sitä huomaan joulukuun kuluneen hurjaa vauhtia ohi ja sitten eletäänkin jo uutta vuotta. Tänä vuonna päätin elää joulukuun jokaisen päivän täysillä ja ihan oikeasti nauttia kiireettömyydestä. Kaikki joululahjat olen jo lokakuussa ja marraskuussa ostanut, joulukoristeet on asetettu paikoilleen omaan kotiin ja kaikki on valmiiksi suunniteltu. Eihän tässä ole siis mitään stressattavaa, vaan asiat ovat aika hyvin ja reilassa joulun osalta.

Viime viikolla julkaisin kuvia makuuhuoneestani jouluisissa tunnelmissa ja se postaus herätti lipaston päällä olevan hurrikaanin osalta kysymyksiä ja lisäkuva-toiveita. Esittelin tämän hurrikaanin jo aiemmin keväällä eli kyseessä on Riviera Maisonin Double Hurricane, jonka sisälle on lisännyt koristehiekkaa, helminauhaa ja glitterisiä poroja. Makuuhuoneen postauksessa hurrikaanin sisällä oli myös Riviera Maisonilta hopeiset Aspen Decoration Silver Tree-koristejoulukuuset, mutta tyttöni kerkesivät ne jo hurrikaanista ottamaan omiin leikkeihinsä mukaan. Nyt hopeiset joulukuuset koristavat vaaleanpunaisen nukkekodin jouluista sisustusta. Tämän jälkeen en ole kuusia enää omaan käyttööni saanut, muuta kuin hetkeksi lainaksi pikkujoulujen kattauksen toteuttamiseen. Tämä hurrikaani pääsee takaisin makuuhuoneeseen ihastuttamaan omia iltoja.


Nauttikaamme tästä marraskuun viimeisestä päivästä, huomenna on vihdoinkin joulukuu.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.