Joulukranssi ulko-oveen ja syntymäpäiväjuhlia

25. marraskuuta 2015


Hyvää huomenta!

Joulun odotus on kyllä vuoden parasta aikaa. Kivasti nyt jo marraskuun lopussa on alkanut ihmisten koteihin ilmestyä jouluvaloja ulkotiloihin ja pihoihin. Iltaisin on mukava kävellä meidän naapurustossa illan hämärtyessä, kun muiden pihoja kauniit jouluvalot valaisevat. Olisiko ehkä minunkin aika lisätä jouluvalot etu- ja takapihan terassille? Pieni syreeni on toiminut etupihan valopilkkuna tähtivaloineen ja ehkä nyt olisi hyvä aika lisätä muutkin jouluvalot etu- ja takaterassille. Viime vuonna uusin ulkovalokokoelmani, kun kävin ostamassa uudet tunnelmavalot/jouluvalot kotiini.

Jotain jouluista olen saanut ulos viritettyä. Jos jouluvalot on saanut vielä odottaa, on jouluinen vihreä kranssi päässyt ulko-oveemme. Kranssin ostin viime vuonna Stockmannin joulukoristeiden poistosta, jolloin kranssille ei jäänyt hintaa enää paljon mitään. Kauan etsin sopivaa kranssia ja kun tämän kauniin vihreän, hileillä varustellun kranssin näin, olin myyty. Nyt oli vihdoinkin aika asettaa se etuoveen ja ensimmäisen myrskyn se jo koki ovessa roikkuen. Löin oveen hyvin kevyesti naulan kiinni ja siinä kranssi on hyvin pysynyt, vaikka tuulet on ollut todella kovat. Tarkoitukseni olisi vielä solmia kranssiin sopiva nauha yläosaan, kunhan löydän juuri sellaista nauhaa mitä itse olin ajatellut. Kuinka vaikea onkaan löytää mustavalkoraidallista silkkinauhaa? Huomenna tarkoitus Sinellissä vierailla, jos heidän valikoimista löytyisi tuota raidallista silkkinauhaa. Sitä tarvitsisin tulevaan joulun kattaukseenkin, joten toivottavasti jostain löydän.
Oikein mukavaa päivää tähän kauniiseen keskiviikkoon! Meillä on ohjelmassa parhaan ystäväni tyttären syntymäpäivät, joten tänään juhlitaan pientä kaksi vuotiasta tytön tylleröä. Katsotaan kuinka aikaisin saan tytöt nukkumaan jos paha sokerihumala iskee. Varmasti mukavat syntymäpäivät tiedossa ja ihanaa, että tytöt pääsevät taas leikkimään parhaimpien ystäviensä kanssa.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.