Joulupuun koristelua

9. marraskuuta 2015


Oikein kaunista maanantaiaamua teille muruset!

Isänpäivät on vietetty ja tänään taas starttasi uusi, hieno marraskuinen viikko. Aika hassua, että omasta mielestä maanantai on melkeinpä yksi hienoimmista päivistä viikosta. Takana mukava viikonloppu, uusi työpäivä ja taas uusi mahdollisuus tehdä tästä päivästä hieno. Illan kruunaa vielä rankka salitreeni yhdessä valmennusryhmän kanssa, joten miksei maanantai voisi olla upea päivä? Marraskuuta on kulunut jo yhdeksän päivää ja pikkuhiljaa sitä pitäisi alkaa kääntää katsetta ja ajatuksia kohti tulevaa joulua ja joululahjoja. Joulun herkut käyvät väkisin jo mielessä, koska oma liikuntavalmennusryhmä loppuu viikko ennen joulua. Tämän takia aion yhden päivän ajan ottaa kaiken hyödyn irti jouluherkuista ja jouluaatoksi valmistaa jotain kauan himoitsemaani herkkua mitä en valmennuksen takia ole päässyt syömään, nimittäin mustikkaista kookosjuustokakkua ja tiramisua. Ei ehkä joulun teemaan kuuluvia herkkuja, mutta sitäkin parempaa!

Jouluaaton ajatuksista on hyvä siirtyä samoihin talvisiin tunnelmiin. Viime viikolla päätin hankkia meidän terassille pienen joulupuun toivottamaan vieraat tervetulleeksi meille. Tällä viikolla päätimme yhdessä tyttöjemme kanssa koristella puu jouluvaloilla ja näin asentaa tulevan talven ensimmäiset tunnelmavalot ulos. Tyttöni olivat erittäin innoissaan "koristelusta" ja yhdessä asensivat valot puun ympärille. Nyt valaistu puu valaisee meidän pihaa ja näkyy hyvin ohikulkijoille. On erittäin mukavaa asentaa tunnelmavaloja ulos pikkuhiljaa. Seuraavat valot pääsisivät ihastuttamaan terassiamme tämän kuun puolivälissä. Nyt pikku joulupuu saa toimia valon tuojana. Vielä kun tänään löydän pikku sypressille sopivan ruukun, saa se lopullisen asunsa ensi kevääseen asti.


Oikein ihanaa viikon alkua kaikille!
2 kommenttia

  1. Nuo valot näyttävät kivoilta, kauniin erilaiset joihinkin perusvaloihin verrattuna joita näkee jokapaikassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Live&Home. Aikoinaan valot ostanut ja siitä asti niitä joka joulu päällä pitänyt :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.