Krominen London-pöytäkello työtilassa

11. marraskuuta 2015


Oikein kaunista keskiviikkoa kaikille!

Upea aamu, vai mitä? Marraskuu etenee kovaa vauhtia ja edelleen lunta odotellaan. Itse olen jo vaihdattanut autooni talvirenkaat ja se taisi sittenkin olla liian aikaista. Pakkaskeleistä päästiin jo lokakuussa nauttimaan ja siksi vaihdatin talvirenkaat alle. Itse en ole mikään supervarma kuski, joten lasten turvallisuus menee kaiken edelle. Mutta olisi selvästi pitänyt vielä hetki odottaa. Ei sitä lokakuussa voinut ymmärtää, että marraskuussa on yhtä lämmintä tai melkein lämpimämpää kuin juhannuksena. Toivottavasti ilmat pakastuisi pian ja saisimme lunta tupaan. Talvirajoitukset on ilmestynyt maanteille, joten jos se tuleva talvikin sieltä saapuisi pian. Kellotkin on jo siirretty talviaikaan, joten talvi - saa tulla!

Kellojen siirtämisestä onkin hyvänä aasinsiltana hyvä siirtyä kotini olohuoneeseen ja työtilaan. Nimittäin työtilastani löytyy jotain uutta ja omasta mielestä kaunista. Olohuoneesta ei aikaisemmin ole löytynyt minkäänlaista kelloa ja lähdinkin aikoinaan etsimään erilaisia kellovaihtoehtoja. Omaan päähäni olin saanut pinttymän pöytäkellosta, joita olin muutamalla norjalaisella instagramin käyttäjällä nähnyt. Kyselinkin kyseisen kromisen kellon perään ja lopulta sen löysin norjalaisesta nettikaupasta, joka ei valitettavasti toimittanut kuin omaan maahansa. Tästä harmistuneena aloin tehdä salapoliisityötä ja loppujen lopuksi erittäin hyvästä vinkistä onnistuin vihdoinkin löytämään minun yksilöni ylivieskalaisesta sisustusliikkeestä Sisustus Trendosta. Heidän myymälästä löytyi kyseistä London-kelloa kahdessa eri koossa ja minä päätin napata kotiini pystymallin. Roomlight-kellon koko on 20x20cm ja mielestäni kello on tyylikäs ja sulautuu hyvin meidän sisustukseen. Nyt olohuoneessa sohvalla istuessa on helppo tarkistaa kellonaika.


Kiitos Minnalle vinkistä ja Sisustus Trendolle kellon lähettämisestä.


6 kommenttia

 1. Hei. Kenen tuo valkoinen tuoli on, mistä ostettu? T. Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Riviera Maisonin Keith Dining Wing Chair. On todella mukava istua!

   Poista
 2. Todella hieno kello, ihalin sitä jo instan puolella :) <3

  Talvirenkaista itsekkin olen ollut mattimyöhäinen, vaikka kitkarenkailla ajelenkin eli voi vaihtaa huoletta ajoissa. Nyt vaihdoimme alkuviikosta renkaat alle, mutta vaihdon jälkeen huomasimme renkaiden olevan pilalla ja uusien osto edessä! Nyt tosin päätin että ostan nastarenkaat, uusi auto on automaatti joten en luota automaattiautossa jotenkin kitkoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä on talvirenkaat alla ja tuli kyllä tarpeeseen. Tänäkin aamuna oli tie jäässä. Ehkä mekin saadaan lumi tänne etelään pian :)

   Poista
 3. Onpas ihku kello :D Kelpais kyllä mullekin!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.