Lukijan toive - Milla Alftan ja Katajanokan kohteen makuuhuone

6. marraskuuta 2015


Hyvää huomenta perjantaihin ja marraskuun ensimmäiseen viikkoon. Pikkuhiljaa alkaa tässäkin blogissa olemaan joulutunnelmat päällä ja jouluisia postauksia alkaa tulemaan tuutista ulos. Olin ajatellut lopettavani tämän blogin kirjoittamisen lokakuun loppuun mennessä, mutta täällä sitä vielä porskutetaan. Tulikohan lopetuspäätös kumminkin tehtyä liian hätäisesti? Tähän bloggaukseen jää pahasti koukkuun ja heti kun sitä on kirjoittamatta postauksia, tulee sitä aika nopeasti ikävä bloggausta. Katsotaan tulenko jatkamaan vielä vuoden loppuun vai joudunko nöyrästi myöntämään jatkavani bloggausta vielä hamaan tappiin asti. Aika vaikeaa tästä omasta blogista on irti päästää.

Ihanasti olen taas saanut teiltä sähköpostia ja tsemppausta bloggauksen jatkamiseen ja moni on lähettänyt sähköpostia ja pyyntöjä myös tämän päivän postauksesta, eli Milla Alftanin suunnitteleman Katajnokan kohteen makuuhuoneesta. Viimeksi julkaisemassani Millan kohteen postauksessa ei näkynyt ollenkaan makuuhuonekuvia ja niitä te kovin minulta pyysitte. Etsivä löytää ja onnistuin saamaan nämä upeaakin upeammat makuuhuonekuvat julkaistavaksi. Itsellekin inspiraatio tuli erittäin tarpeeseen ja kauniin makuuhuoneen kuvia on ilo katsella. Milla Alftan on onnistunut tämän kohteen makuuhuoneen toteutuksessa uskomattoman hyvin. Tämä makuuhuone on kyllä ihan minun näköinen ja ihastuin siihen kovin. Joten sitä suuremmitta puheitta, on aika siirtyä upeisiin makuuhuonekuviin.


Mitkä värit ja mikä tunnelma!


7 kommenttia

 1. Sinulla on ihana blogi. Vaikka minulla on ihan erilainen koti ja sisustusmaku, niin tulen tänne ihailemaan kuviasi. :)

  Itsekin kahden lapsen työssä käyvänä äitinä, olen ihmetellyt miten jaksat kaiken muun keskellä päivittää blogiasi näin useasti. Täysin ymmärrettävää on, että aika vaan ei kaikkeen riitä, ja jostain asioista on tingittävä. Jos et olekaan valmis lopettamaan blogiasi, niin olisiko postaus tahdin hiljentäminen mitään? Silloin bloggaisit, mutta aikaa jäisi vähän enemmän myös muulle tärkeälle?

  Olet ollut todella aikaa saava, eikä mikään ihme jos väsähtää tai tuntuu siltä, että jotain muuta tärkeää jää tekemättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Tarvitsee miettiä miten sitä tästä jatkaa. Kokonaan lopettaminen on suunnattoman vaikeaa. Mutta katsotaan mitä keksin ja päätän :)

   Poista
 2. Toivoisin myöskin, ettet kuitenkaan lopettaisi bloggausta kokonaan, vaan edelleen postaisit sen mukaan kuin jaksat ja ehdit perheen siitä kärsimättä, parempi harvemmin kuin että ei ollenkaan. Olet inspiroinut minua paljon oman sisustukseni toteutuksessa, koska meillä on niin samantyylinen maku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, kiitos <3

   Kyllä homma näyttää jatkuvan, vaikka vauhti voi hieman hiljentyä. Pääasia, että voi jatkaa sitä mitä rakastaa.

   Poista
 3. Toivottavasti jatkat bloggausta. Harvoja blogeja seuraan aktiivisesti, koska oman kirjoitus vie aikaa yllättävän paljon. Tämä kuitenkin on blogi, jonka seuraamista en malta lopettaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ihana kuulla <3

   Kyllä kirjoittaminen jatkuu ainakin näillä näkymin, sen uskan luvata. Vaikea tästä on irti päästää.

   Poista
  2. Hei! Mistä tuo ihana sängynpääty on hankittu?

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.