Lukijan toive - pikkujoulujen kattaus

23. marraskuuta 2015


Oikein hyvää huomenta marraskuun viimeiseen viikkoon! Ensi viikolla käynnistyy joulukuu. Silloin on viimeistään aika alkaa soittamaan joulumusiikkia ja alkaa nauttia kiireettömästä joulusta. Ensimmäiset joululeipomukset aion tällä viikolla toteuttaa, kun vuorossa on tämän joulun ensimmäisten joulutorttujen leipominen. Myös joulukalenterit on aika laittaa esille ja tyttöni odottavat jo innolla ensimmäisen luukun avaamista. Joulu pyörii siis joka päivä mielessä ja taas tästä pitäisi osata nauttia, koska kuukausi vierähtää hetkessä ohi ja niin myös huomaa joulunkin olleen jo. Eläkäämme edes hetken tässä ihanassa joulutunnelmassa, koska joulu on vasta edessä.

Joulu on juhlan aikaa ja monella on varmasti edessä pikkujouluja. Itselläkin olisi muutamat pikkujoulut tiedossa, joita pääsen emännöimään omassa kodissa. Siksi olikin hyvä suunnitella ennakkoon sekä tarjoiluja että kattausta. Tätä aihetta on moni lukija jo ennakkoon toivonut, joten nyt oli vihdoinkin se aika järjestyä. Suunnittelemani kattaus kävisi hyvin myös joulukattaukseksi tai miksi ei myös uudeksi vuodeksi. Kattauksia on omasta mielestä mukava suunnitella ja toteuttaa ennakkoon kokeilumielessä. Tänä vuonna ajattelin olla jo hyvissä ajoin ja toteutin tämän kattauksen jo marraskuun puolella. Omat pikkujoulut tulisin emännöimään tänä jouluna ensimmäisen kerran ensi viikonloppuna, joten suunnittelu käynnistyi jo pari viikkoa sitten ja toteutuksen tein eilen päivällä tyttöjen päiväunien aikaan. Tänä vuonna päätin toteuttaa täysin valkoisen kattauksen. Yhtenä pienenä väripilkkuna toimii ripaus hopeaa. Joidenkin mielestä tämä voi olla tylsä, mutta joka vuosi on kokeiltava jotain uutta. Tänä vuonna jätin kaikki ylimääräiset koristeet pois ja keskityin itse kattaukseen ja aitojen kukkien loistoon. Mielestäni lopputulos on herkkä ja simppeli.

Tässä olisi "muutama" kuva kattauksesta.

Mukavaa viimeistä marraskuun viikkoa kaikille! Ensi viikolla eletään jo joulukuuta. Ihanaa!!


7 kommenttia

 1. On kyllä kaunis kattaus! <3 Mitä mieltä olet ollut tuosta teidän ruokapöydästä, oletteko tykänneet siitä? Me ollaan muuttamassa ja ostettiin samanlainen, mutta hieman ohuemmilla jaloilla Iskusta. Mietin pitäisikö jalkonen sittenkin olla tuollaiset hieman paksummat ja jykevämmät, vai sopisiko tilaan paremmin sirompi. Ei ole sisustaminen helppoa, ei! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan tykätty tästä pöydästä tosi paljon! Se on meillä jo 4 vuoden ajan ollut ja on kyllä todella huippupöytä! :)

   Sisustaminen ei todellakaan ole helppoa. Paljon vaikeita päätöksiä! ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos Tänään huomenna ikuisesti! :) Joskus on kiva mennä ihan simppelillä toteutuksella.

   Poista
 3. Mistä nuo ihanat sukat takan edessä? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.