Pupuli 3v ja eiliset plörinäksi menneet Halloween-juhlat

1. marraskuuta 2015


Aluksi pitää toivottaa heti aamusta ihanaa syntymäpäivää minun ihanalle 3-vuotiaalle pikku pupuselle. Siitä on nyt tasan kolme vuotta, kun minun pikku ihanuuteni syntyi tähän maailmaan. Ihan vetää herkäksi, kun ajattelen ensimmäistä 42 tunnin synnytystä ja sitä hetkeä, kun pikkuinen tyttöni vietiin suoraan teholle, jossa hän vietti 4 elämänsä ensimmäistä päivää. Rankkoja muistoja, mutta onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin. Tyttöni on kasvanut jo isoksi neidiksi ja on ihan kaksoisolentoni. Meissä on todella paljon samoja piirteitä ja luonne on tunnistettavissa, hih. 

Mutta syntymäpäivistä on erittäin hyvä hyppää toiseen juhla-aiheeseen, eli eilisiin Halloween-juhliin. Juhlat järjestettiin lapsien ehdoilla. Ainoa miinuspuoli juhlissa oli se, että me emme päässeet ollenkaan paikalle. Nuoremman tytön lämpö nousi yllättäen perjantaina ja vanhemman tyttöni kuume lähti kipuamaan yläkäyrälle. Matka jatkui lääkäriin, jossa kummallakin tytöllä todettiin influenssa. Tämä influenssa tuli hyvin todennäköisesti kummallekin juuri neuvolassa saadusta influenssarokotuksesta. Mutta sitä nyt on turha pohtia ja miettiä. Influenssa on voinut tulla mistä vain. Nyt kummatkin tytöt saavat antibioottia tänään viimeistä kertaa ja ovat eilisestä asti olleet onneksi kuumeettomia. Antibiootit purivat todella nopeasti ja lauantaina herättiin jo onneksi kuumeettomina. Tänään meidän piti viettää vanhemman tytön 3v. ja nuoremman tytön 2v syntymäpäiväjuhlia sukulaisten kesken ja onneksi ne pystymme normaalisti nyt järjestämään. Kuten eilen kerroin, olemme leiponeet vaikka mitä kivoja herkkuja nautittavaksi ja tarjoiltavaksi.
Onnea siis pikku pupulille!


7 kommenttia

 1. Paljon onnea ja paranemisia tytöille! ❤ Meilläkin juhlitaan tänään 3-vuotiasta, mutta virallinen päivä on vasta keskiviikkona. :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole järkevää kirjoittaa, että influensarokotteesta saa influensan koska se ei pidä paikkaansa. Antibiotit eivät myöskään vaikuta influensaan vaan ainoastaan lääke nimeltä tamiflu. Nämä asiat on hyvä oikoa heti koska se luo rokotusvastaisuutta ja itse tauti jälkitautineen tekee paljon enemmän tuhoa verrattuna rokotteiden harvinaisiin sivuvaikutuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin lastenlääkäri sanoi niin sitä uskon. Mutta sama se mistä tuli. Pääasia, että nyt on parannuttu..

   Poista
 3. Niin kuin edellä jo sanottiinkin, niin antibiootit ei tehoa influenssiin!!!
  T: Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta se ei kumminkaan ollut tämän postauksen pointti :)

   Poista
 4. Voih kun ikävä juttu!!! Onneksi tytöt voi jo paremmin ja lääkeet tehoaa!! <3

  Itse olen kanssa pohtinut noita rokotus aisoita ja en todellakaan enään tiedä mitä niiden kanssa teen. Mutta ihan päätöksen teen itse eikä siihen vaikuta muiden sanomiset olivat ne sitten puolesta tai vastaan, tarvitse sinunkaan moisista murhetia! Jokainen tekee päätöksensä itse :) <3 Pääasia että tytöt sai lääkkeet ja paremmassa kunnossa!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.