Riviera Maisonin tuoli-ihanuudet!

13. marraskuuta 2015


Hyvin valkoista huomenta kaikille!

Ehei, lunta ei ole vielä satanut tänne Etelä-Suomeen vaikka toivottelenkin valkoisia huomenia. Tämä toivotus johtuu siitä, nimittäin viime yönä näin unta valkoisista tuoleista. Olen päättänyt luopua meidän Kartellin Victoria Ghosteista (6kpl) hyvään hintaan ja tilalle olen jo kauan haaveillut valkoisia, nahkaisia tuoleja. Valkoiset kankaiset tuolit olisi ihan unelma, mutta kahden lapsen perheessä sitä ei voi edes harkita. Ainakaan meidän perheessä. Ruokaa lentelee sinne tänne ja tonne jos yhdenkin ihmisen toimesta, joten nahkaisten tuolien kanssa toimiminen on paljon varmempaa.

Unessani esiintyi vaikka mitä ihania tuoleja ja ajattelin koota ne yhteen kollaasiin. Se miksi näin tuoleista kauniita unia, johtuu eilisestä Riviera Maisonin nettisivuilla surffaamisesta. Jotenkin tuolit jäivät illan jälkeen mietityttämään ja se olikin jo sitten menoa. Turha sitä pahoja unia on nähdä, kun voi katsella jotain kauniitakin. Ja kauniita nämä tuolit kyllä onkin. Kaikki tuolit on valikoitu tämän hetkisestä Riviera Maisonin kokoelmasta. Oma tahtotila ruokapöydän tuoleissa olisi se, että tuolissa pitää olla hyvä istua ja käsinojat olisi kyllä mukava lisä. Minulta on aina löytynyt käsinojattomat tuolit ja nyt sellaiset olisi haaveissa. Yhden ystäväni luona on ruokatuoleina käsinojalliset tuolit ja tuolit on kyllä niin mukavat, että niissä voisi istua pidemmänkin aikaa.
1. La Scala Dining Armchair
2. Waverly Arm Dining Chair
3. Keith Lowback Arm Chair
4. George Dining Chair
5. Keith Lowback Wing Chair


Aivan upeita tuoleja ja nyt se valinnanvaikeus sitten koituikin kohtaloksi. Olen soutanut ja huovannut ees taas monta kuukautta, koska en osaa tehdä päätöstä mitkä tuolit meidän kotiin ruokapöydän ääreen kotiuttaisin. Kaikki tuolit on niin kauniita ja jokaisen voisin kotiuttaa, myös ilman käsinojia olevat. Tietenkin nuo käsinojalliset kutsuvat enemmän ja valkoisena Pellinin nahasta ne meille haluaisin. Mutta mitkä? Jos joltain teiltä löytyy valkoisella nahalla myytävänä jotain näistä tuoleista, laita minulle sähköpostia niin katsotaan päästäänkö kauppoihin.


7 kommenttia

 1. musta noi ei ole siroja, vaan jollain lailla tönkköjä ja tuo käsinoja ruokapöydän tuolille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykästyin näihin tuoleihin ja ovat omaan makuuni menevät.

   Poista
 2. Hei. Näin ammattilaisen näkökulmasta tuolit eivät sovellu keittiön ruokapöydän ympärille, ihan liian raskas kokonaisuudessaan, puhumattakaan lapsiperheestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! Olen nähnyt Cobellossa livenä ruokapöydän jonka ympärille oli laitettu Keith Dining Chair-tuolit ja itse pidin lopputuloksesta todella paljon.

   Poista
 3. Aivan ihania nuo rivieran tuolit!:-) nämä tuolit kun tosiaan livenä näkee niin ne ovat vieläkin upeammat. Pelkästäään kuvia katsomalla voi tulla "raskas" ja "kookas" yleisilme tuoleista mutta oikeastihan ne on aika sirot! Itsekkin vaihtaisin ilomielin milloin vaan nykyisiin keittiön tuoleihin nämä RM mutta ne ovat niin hintavat että säästäähän näihin kaunokaisiin pitäis ensin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo matalaselkäiset tuolit on hyvin sirot ja ei mitkään raskaat. Luonnossa kyllä hyvin erilaiset, kuva ehkä hieman huijaa koossa :)

   Poista
 4. Noita ei löydy, mutta löytyisi valkojalkaisia Cobellon Italia-tuoleja 6 kpl valkoisilla teetetyillä irtopäällisillä. Me olemme myös lapsiperhe, ja irtopäälliset pesemällä olen aina saanut kaikki liat pois. Tuolien oikea kangas on aika lailla seinienne värinen!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.