Siivouspäivä - hetkellinen vaaleus makuuhuoneessa

2. marraskuuta 2015

Oikein hienoa marraskuun ensimmäistä viikkoa kaikille!

Upea marraskuun aamu. Tänään se iski. Nyt on marraskuu eli ensimmäinen joulukuukausi! Nyt voi siis virallisesti alkaa hehkuttamaan joulua, joulutunnelmaa ja alkaa leipomaan jouluisia herkkuja. Pikkujoulukausi käynnistyy ja niitä on itselläkin muutamat tiedossa. Lähestyvä joulu on hyvin suunniteltu ja ensimmäinen toteutus on toteutettu, nimittäin ensimmäinen joulusiivous. Tapanani on ollut tehdä erittäin perusteelliset joulusiivoukset marraskuussa ja juuri ennen joulua. Siivous on hyvä tehdä siinä vaiheessa, kun ensimmäisiä joulukoristeita alkaa ottaa esille. Kevään, kesän ja syksyn koristeet päätyvät hetkeksi kaappeihin, tasot siivotaan kunnolla ja joulukoristeet pääsevät esille.

Itse päätin aloittaa tämän ensimmäisen siivoushetken makuuhuoneesta. Kaikki tummat tekstiilit pääsivät pesuun ja lipaston päällinen meni uusiksi. Makuuhuoneeseen vaihtui hetkeksi vaalea ilme siihen asti, kunnes tummemmat tekstiilit on pesty ja kuivumassa. Sen jälkeen kun tummat tekstiilit palaavat takaisin makuuhuoneeseen, on vuorossa kaikkien silkkisten tekstiilien pesu. Otin tavoitteeksi toteuttaa tätä lattiasta kattoon-siivousta yksi huone kerrallaan. Tällä kertaa aloitin makuuhuoneesta ja seuraavaksi pitäisi tarttua vanhemman tytön huoneen tekstiileihin kiinni ja viedä ne pesuun. Josko sitä pikkuhiljaa alkaisi kaivaa ensimmäisiä herkkiä koristeita esille. Ihan joulupalloja ei vielä laiteta mihinkään roikkumaan, mutta jos ne vähiten jouluisimmat ottaisi laatikoista esiin, puhdistaisi ja asettaisi muutaman paikoilleen. Jos vaikka ensilumikin siunaantuisi kohta satavan maahan?

Ensilunta ja ensimmäisiä lumihiutaleita jo kovin odotellaan meidän perheessä. Tytöt nauttivat lumessa leikkimisestä ja on se aika ikimuistettava hetki, kun yhdessä katsomme ikkunasta ensimmäisten lumihiutaleiden tippumista. Viime vuoden yhteinen hetki on vieläkin muistissa ja tämän vuoden ensimmäisiä lumisateita jo odotellessa!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.