Tiskaanko käsin vai koneella?

26. marraskuuta 2015

Oikein hyvää huomenta!

Tämä syksy on ollut sellaista haipakkaa menoa, että ihan hirveästi emme ole kerenneet olemaan kotona. Melkein joka päivä sitä tyttöjen kanssa ollaan menossa vierailuille, leikkimään puistoon tai muuten vaan menossa. Huomasin juuri eilen, että viimeksi olimme kotona syöneet ruokaa pari päivää sitten. Tämän huomasin nimittäin tiskien määrästä. Yleensä meillä tulee tiskiä niin paljon, että päivittäin saa tiskikone laulaa ja olla päällä. Joskus tiskikone pyörii jopa kaksikin kertaa päivässä, jos olemme tyttöjen kanssa innostunut leipomaan ja sotkemaan paljon astioita. Tiskikone on siis meidän kodissa hyvin käytettyä elektroniikkaa ja omaan pieneen mieleen ei missään vaiheessa tulisi ajatusta alkaa käsin tiskaa astoita ja näin säästää sähköä ja vettä. Lähimuistoissa on vielä niin hyvin mielessä opiskeluajat, jolloin tiskikone oli vain suurissa unelmissa olemassa. Opiskeluaikoina tuli tiskattua niin paljon käsin, että sitä kyllä nykyään osaa kunnioittaa tiskikoneen töitä ja ei pidä niinkin pientä asiaa itsestään selvänä.

Vanhoista käsin tiskaamisajoista tuli mieleen Boschin & Finish:n videot, mitkä todella tukevat ajatustani siitä kuinka helppoa puhtaiden astioiden saavuttaminen onkaan. Kannattaa siis katsoa! Aikoinaan itsellä oli ongelmana se, että täytin astianpesukoneemme aivan liian täyteen astioista ja astiat tulivat pitkän pesun jälkeen ulos melkein yhtä likaisina. Tiskaaminenkin voi siis olla tekniikkalaji ja itselle se oli aluksi opettelua. Nykyään tästä oppineena on mukava ottaa puhtaat, kirkkaat ja kuumat astiat pois tiskikoneesta ja muistella lämmöllä 10 vuoden taakse opiskeluaikoihin. meidän tiskikoneesta löytyy vielä eco-ohjelma, joka säästää sähköä ja vettä yllättävän paljon.
Lopputulos: älä tiskaa käsin vaan anna asiantuntijoiden hoitaa tiskaus!
*Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin, Boschin ja Finishin kanssa.*


2 kommenttia

  1. Käsin tiskaamisessa kuluu muuten huomattavasti enemmän vettä kuin tiskikoneella. Nyky tiskikoneet ovat hyvin vesi- ja energiapihejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, juuri näin! Meidänkin pesukoneesta löytyy vielä eko-ohjelma erikseen joka pesee vähän matalemmassa lämpötilassa ja pihistelee kustannuksissa :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.