Työtilan jouluilme

20. marraskuuta 2015


Huh heijaa mikä viikko sitä itsellä on takana. Kaikenlaista on tullut puuhattua, melkein kaikki joululahjat ostettua ja vielä treenattua kuin viimeistä päivää. Kaiken lisäksi alaselkäni on jotain syystä alkanut hieman kipuilemaan, mutta nyt vaan tämä tyttö ei kerkiä kipuja ja sairastelua miettimään. Tänään olisi nimittäin tiedossa työpaikan pikkujoulut Vantaan Flamingossa, joten erittäin vauhdikas ilta varmasti tiedossa. Tästä se pikkujoulukausi virallisesti käynnistyy ja on kyllä todella mukavaa päästä viettämään aikaa omien työkavereiden kanssa. Tiedossa siis hyvää ruokaa, juomaa ja mahtava show and dinner salakapakka-teemalla. Iltaa odotan jo innolla, vaikka ensiksi tarvitsee hoitaa tämän päivän tehtävät valmiiksi.

Kotini olohuone ja siellä majaileva työtila on myös saanut näin marraskuun lopussa hieman joulua osakseen. Mustan Writex-pöydän päältä otin pois kaikki syksyyn viittavat koristeet ja tilalle vaihdoin Lene Bjerren hopeisen kuusen ja valkoiset hortensiat Sia:n maljakossa. Mustat kehykset ja lilahtavat kukat pääsivät ihastuttamaan wc:n puolelle nyt joulun ajaksi, kunnes joulukoristeet lähtisivät takaisin kaappiin. Valokuvien oton jälkeen muistin itse asiassa omistavani kaksi kappaletta näitä Lene Bjerren kuusia, koska viime vuonna ostin toisen kuusen puoleen hintaan joulun jälkeisistä alennusmyynneistä. Miksi siis en lisäisi sitä suurempaakin kokoa pienemmän kuusen viereen? Katsotaan olisiko kuusi löytänyt kaverin vierelleen ensi kerralla, kun taas palailen jouluisen olohuoneen puolelle.Oikein iloista viikonloppua kaikille ja oikein hauskoja pikkujouluja myös muille ketä niitä tänä viikonloppuna viettävät. Eikun hilirimpsis ja korot kattoon!


4 kommenttia

 1. Ihana toi Lenen kuusi, pitää ottaa kanssa esille. Nyt voi jo alkaa fiilisteleen, pian se joulu jo taas on. Ei muuta kuule kun korkkarit kattoon ja mukavaa iltaa Sinulle !

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo kello on, tosi kivan näköinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin sen sellaisesta sisustusliikkeestä kuin Sisustus Trendo.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.